def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 ποιος επεξεργαστης μονοπυρινος θα κρατησει για αλλα 2 χρονια.fx55fx57pentium 3.7EE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 55&57 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Σεπτέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 55&57Το ιδιο με τον προλαλησαντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αν είσαι από αυτούς που θα έδιναν 500-600 ευρώ για έναν επεξεργαστή τότε ίσως κανένας Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αν είσαι από αυτούς που θα έδιναν 500-600 ευρώ για έναν επεξεργαστή τότε ίσως κανέναςτι εννοεις εχω δωσει πολλα περισσοτερα, οχι για επεξεργαστη αλλα για επεξεργαστες φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 κοιτα εγω ειμαι της αποψης να παρεις ενα φτηνο , να του σκισεις τα ραματα να τον ευχαριστηθεις και μετα απο ενα χρονο ΠΧ να παρεις εναν αλλον φτηνο, ετσι θα κανεις και τα γουστα σου και θα εισαι μεσα στο παιχνιδι. Οσοι πηγανε για αγορες με βαθος χρονου ΚΑΙ ΚΑΛΑ φαγανε μεγαλες πιτες , σπανακοπιτες τυροπιτες μπουγατσες οι σαλονικεις κοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 κοιτα εγω ειμαι της αποψης να παρεις ενα φτηνο , να του σκισεις τα ραματα να τον ευχαριστηθεις και μετα απο ενα χρονο ΠΧ να παρεις εναν αλλον φτηνο, ετσι θα κανεις και τα γουστα σου και θα εισαι μεσα στο παιχνιδι. Οσοι πηγανε για αγορες με βαθος χρονου ΚΑΙ ΚΑΛΑ φαγανε μεγαλες πιτες , σπανακοπιτες τυροπιτες μπουγατσες οι σαλονικεις κοκ.ρε καθηγητη μου σε ξερω εσενα εισαι παλιος στο κουρπετιαλλα οχι να μας λεει ο παλικαρος οτι ενας fx55 fx57 δεν θα κρατησουν τουλαχιστον για 1 χρονο αξιοπρεπεστατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Σεπτέμβριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 τι εννοεις εχω δωσει πολλα περισσοτερα, οχι για επεξεργαστη αλλα για επεξεργαστες φιλε μου Λοιπόν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 ']Λοιπόν ? τι λοιπον,για πες μου τι θελεις να σου εξηγησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Σεπτέμβριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Εχεις δώσει πολλά για επεξεργαστές και για πολλους ... Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ποια πλατφόρμα είναι δυνατότερη , ποιος είναι καλύτερος .... και τα λοιπά . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 ']Εχεις δώσει πολλά για επεξεργαστές και για πολλους ... Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ποια πλατφόρμα είναι δυνατότερη ' date=' ποιος είναι καλύτερος .... και τα λοιπά . . .[/quote']αυτη ειναι γνωμη σου και ειναι σεβαστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 με ξερεις? απο που ρε αφεντικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Παρακαλώ όλους να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 απο το thelab το αρχοντικο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 α ξεχασα οσο για τις πλατιφορμες που μιλησε το παλικαρι καταλαβα οτι η καλητερη ειναι αυτη με διπλο opteron Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 12, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 ρε καθηγητη μου σε ξερω εσενα εισαι παλιος στο κουρπετιαλλα οχι να μας λεει ο παλικαρος οτι ενας fx55 fx57 δεν θα κρατησουν τουλαχιστον για 1 χρονο αξιοπρεπεστατα.Αν εγώ είμαι ο παλλίκαρος τότε να σου πω ότι θεωρώ πως ο περσινός μου άθλονας στα 2000+@2200 θα μου πάει τουλάστιχον 1 χρόνο ακόμη οπότε τα κριτήριά μας διαφέρουν λιγάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Σεπτέμβριος 12, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Και οι 2πλοι opteron είναι καλυτεροι,,,,,,,,, και ένας x2 ειναι καλύτερος απο αυτους που αναφέρεις,,,,,, που παρεπιπτωντος μιας και το αναφέραμε , αν σκάσεις $$$ για fx55 57 θέλεις και ψυξη σοβαρη για να παρεις αυτα που προσφέρουν , και μνημες καλές επίσης και πάνω απο ολα . Σε ενδιαφέρει το overclock ? Η default θα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αν εγώ είμαι ο παλλίκαρος τότε να σου πω ότι θεωρώ πως ο περσινός μου άθλονας στα 2000+@2200 θα μου πάει τουλάστιχον 1 χρόνο ακόμη οπότε τα κριτήριά μας διαφέρουν λιγάκιπιστευω να μην παρεξηγηθηκες κανουμε συζητηση για να μαζεψουμε καποιες γνωμες εστω να μην κανουμε ξανα ασκοπες κινησης.παντα φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 13, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Παρεξηγήσεις δεν παίζουν εδώ μέσα. Έχω την εντύπωση ότι έχεις ήδη στο μυαλό σου ποιον θα πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.