Jump to content

ποιος επεξεργαστης

def

Recommended Posts

Αν είσαι από αυτούς που θα έδιναν 500-600 ευρώ για έναν επεξεργαστή τότε ίσως κανένας

τι εννοεις εχω δωσει πολλα περισσοτερα, οχι για επεξεργαστη αλλα για επεξεργαστες φιλε μου

κοιτα εγω ειμαι της αποψης να παρεις ενα φτηνο , να του σκισεις τα ραματα να τον ευχαριστηθεις και μετα απο ενα χρονο ΠΧ να παρεις εναν αλλον φτηνο, ετσι θα κανεις και τα γουστα σου και θα εισαι μεσα στο παιχνιδι. Οσοι πηγανε για αγορες με βαθος χρονου ΚΑΙ ΚΑΛΑ φαγανε μεγαλες πιτες , σπανακοπιτες τυροπιτες μπουγατσες οι σαλονικεις κοκ.

κοιτα εγω ειμαι της αποψης να παρεις ενα φτηνο , να του σκισεις τα ραματα να τον ευχαριστηθεις και μετα απο ενα χρονο ΠΧ να παρεις εναν αλλον φτηνο, ετσι θα κανεις και τα γουστα σου και θα εισαι μεσα στο παιχνιδι. Οσοι πηγανε για αγορες με βαθος χρονου ΚΑΙ ΚΑΛΑ φαγανε μεγαλες πιτες , σπανακοπιτες τυροπιτες μπουγατσες οι σαλονικεις κοκ.

ρε καθηγητη μου σε ξερω εσενα εισαι παλιος στο κουρπετι

αλλα οχι να μας λεει ο παλικαρος οτι ενας fx55 fx57 δεν θα κρατησουν τουλαχιστον για 1 χρονο αξιοπρεπεστατα.

']Εχεις δώσει πολλά για επεξεργαστές και για πολλους ... Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ποια πλατφόρμα είναι δυνατότερη ' date=' ποιος είναι καλύτερος .... και τα λοιπά . . .[/quote']

αυτη ειναι γνωμη σου και ειναι σεβαστη

ρε καθηγητη μου σε ξερω εσενα εισαι παλιος στο κουρπετι

αλλα οχι να μας λεει ο παλικαρος οτι ενας fx55 fx57 δεν θα κρατησουν τουλαχιστον για 1 χρονο αξιοπρεπεστατα.

Αν εγώ είμαι ο παλλίκαρος τότε να σου πω ότι θεωρώ πως ο περσινός μου άθλονας στα 2000+@2200 θα μου πάει τουλάστιχον 1 χρόνο ακόμη οπότε τα κριτήριά μας διαφέρουν λιγάκι

Και οι 2πλοι opteron είναι καλυτεροι,,,,,,,,, και ένας x2 ειναι καλύτερος απο αυτους που αναφέρεις,,,,,, που παρεπιπτωντος μιας και το αναφέραμε , αν σκάσεις $$$ για fx55 57 θέλεις και ψυξη σοβαρη για να παρεις αυτα που προσφέρουν , και μνημες καλές επίσης και πάνω απο ολα .

Σε ενδιαφέρει το overclock ? Η default θα είναι

Αν εγώ είμαι ο παλλίκαρος τότε να σου πω ότι θεωρώ πως ο περσινός μου άθλονας στα 2000+@2200 θα μου πάει τουλάστιχον 1 χρόνο ακόμη οπότε τα κριτήριά μας διαφέρουν λιγάκι

πιστευω να μην παρεξηγηθηκες κανουμε συζητηση για να μαζεψουμε καποιες γνωμες εστω να μην κανουμε ξανα ασκοπες κινησης.παντα φιλικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.