loner Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2005 Ρε παιδια οταν γραφει ενα dvd, πρεπει να αναβει κοκκινο; Τωρα το πηρα και αναβοσβηνει πρασινο led και οχι κοκκινο οπως παλια. Το εχει παρατηρησει κανενας; Στο manual δεν γραφει κατι σχετικο.....Επισης στο nero 6.3 δεν το βλεπει σαν 16Χ recorder αλλα σαν 8Χ, και οταν βαζω τα δισκακια ΤDK 8X +R δεν γραφει να επιλεξεις τις χαμηλες ταχυτητες παρα μονο 6Χ και 8Χ. Τι μπορει να φταιει; Ασυμβατοτητα εκδοσης nero;;;;; Αν καταβασω το τελευταιο λετε να γινει τπτ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Προφανως εννοεις το 1693s ... Ναι το Lead ειναι πρασινο και οταν γραφει, οποτε dont worry. Επισης η εκδοση του Νερο που εχεις ειναι αρκετα παλαιοτερη, δοκιμασε την τελευταια. Κανε ποστ τις ιδιοτητες του recorder απο το Nero Info Tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Σεπτέμβριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 για τα δισκάκια πάντως υπάρχει και ο omnipatcher etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Προφανως εννοεις το 1693s ... Ναι το Lead ειναι πρασινο και οταν γραφει, οποτε dont worry. Επισης η εκδοση του Νερο που εχεις ειναι αρκετα παλαιοτερη, δοκιμασε την τελευταια. Κανε ποστ τις ιδιοτητες του recorder απο το Nero Info Tool Nαι αυτο εννοω... ΟΚ, ευχαριστω φιλε Hemispasm μολις τρεξω το info tool θα κανω ποστ τις ιδιοτητες.... Τhanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Θα πρεπει να ειναι ιδιες με αυτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Eλα που δεν ειναι........ Με μαμα firmware βγαζει την εξης οθονη. Να διευκρινησω οτι εχει μεσα ενα 8Χ +R dvd αγραφο. Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι δεν βγαζει αλλες ταχυτητες περα απο 8Χ και 6Χ στην εγγραφη καθως και στο διαβασμα.... Τι μπορει να συμβαινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 ΜΙα χαρα ειναι. Χρησιμοποιησες το τελευταιο Nero / Nero Info Tool? Κανε update το firmware στο KS0A που ειναι και το τελευταιο. Kαι παρε ξανα screenshot χωρις να εχεις μεσα στο drive κανενα μεσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Nαι το τελευταιο 6.6. Κανω update και postαρω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 To screenshot χωρις μεσο ειναι σωστο απο οτι βλεπω.... Αλλα κοιτα και την δευτερη φωτο. Εχω ενα αδειο cd TDK 52X και ομως παρολο και το update στο firmware παλι λεει οτι το γραφει max 24Χ. Και στο read ειναι φυσικα λαθος. Τι γινεται; Τα ιδια οπως και πριν και στο DVD rom........ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κοιταξτε λιγο στο Μanufacturer ID. Eνω ειναι ΤDK το δισκακι αλλα βγαζει! Τι παιζει με αυτο; Εννοειται αγορασμενα 25αδα retail απο πλαισιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Kατι δεν μου αρεσει καθολου.... Εγραψα και με το burrrn ενα audio cd και ΔΕΝ γραφει πανω απο 24Χ ασχετα αν βαλεις παραπανω ταχυτητα στα settings.... Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!!!! Παιζει να ειναι ελαττωματικο; Γιατι ομως εβγαζε κανονικο screenshot χωρις μεσο μεσα; Μηπως τραβαει ζορια με τα TDK; Τι να πω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Απλα το συγκεκριμενο TDK ειναι κατασκευασμενο απο την CMC Magnetics - εταιρεια που βγαζει απο καλα εως πολυ κακα μεσα εγγραφης. Το συγκεκριμενο δεν αρεσει στον οδηγο σου και το γραφει μονο 24χ. Δεν υπαρχει λογος να φερει κανεις την καταστροφη και το τελος του κοσμου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Δεν διαφωνω. Ελα ομως που κανονικοτατα TDK dvd-r τα γραφει μονο 8Χ και 6Χ. Γιατι λειπουν οι αλλες επιλογες;;;; Τα ιδια και στα cd. Κατω απο 6Χ δεν γραφει....Εβαλα κατι ΕΜΤΕC και ενω λεει οτι τα γραφει 48Χ στην αναγνωση βγαζει οτι τα διαβαζει 24Χ. Θα μας τρελανει; Ασε που αλλο TDK dvd αγραφο το βλεπει σαν mitsui.... Ημαρτον!!!! Πολυ εκλεκτικο ειναι μου φαινεται....Παντως original dvd βγαζει read write 16X οποτε ελαττωματικο μαλλον δεν ειναι.......Τι δισκακια να χρησιμοποιω; Στο site της liteon εχει ελαχιστες μαρκες και ουτε καν Verbatim........ ΓΜΤ! Με το 832 δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα! Τι να πω; Παει πουθενα το μυαλο σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 14, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 θα απενεργοποιησεις το smartburn που εχει το nero σαν επιλογη για την ασφαλεστερη και καλυτερη εγγραφη του μεσου Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 14, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 απο τις επιλογες μπαινεις εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Σεπτέμβριος 14, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 και γιατι να το κανει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Σεπτέμβριος 14, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Γιατι αυτη η επιλογη αφηνει τον εγγραφεα να γραφει πιο γρηγορα και συνεπως με λιγοτερη ασφαλεια και με πολυ μεγαλυτερο τον κινδυνο να καψει το cd η to dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Ρε παιδια ναι......... Αλλα γιατι κατω απο 6Χ δεν γραφει;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Και ο δικος μου ο οδηγος 1693s δε δινει επιλογη σε οσα μεσα δοκιμασα τωρα προχειρα να γραψει κατω απο 8χ και 6χ. Τωρα το προσεξα. Δεν ειναι καποιο προβλημα, απλα ετσι ειναι διαμορφωμενη η στρατηγικη εγγραφης απο το firmware. Οσον αφορα στα CD, και παλι δε καταλαβαινω την αγανακτηση σου ... το οτι λεει TDK ή EMTEC ή ποντικομαμη απεξω δε σημαινει οτι ειναι η ιδια εταιρεια που το κατασκευασε. Ουτε επειδη λεει οτι ειναι certified για 52χ οτι θα γραφτει ή οτι πρεπει να γραφτει 52χ. Υπαρχουν μεσα που λενε 52χ certified που δε θα επρεπε να γραφονται ουτε καν 12χ αν θελεις να εχεις καλη εγγραφη. Live with it Δεν υπαρχει λογος να απενεργοποιησεις το smartburn Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Σεπτέμβριος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Ανάλογο περιστατικό έχω αντιμετωπίσει με το dvd/cdrw που έχω στον laptop.Δισκάκια άδεια, του εμπορίου, ανεξαρτήτου μάρκας, τα καίει εώς 24x, ενώ δισκάκια cdrw που τα έχω διαγράψει και πάω να τα γράψω ως απλά cd, τα καίει με 52x.Το μηχάνημα είναι ένα PHILIPS CDRW/DVD CDD5263 Combo drive.Δεν έχω βρει το γιατί το κάνει, απλώς έχω συμβιβαστεί με την ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Μπορεί αν θέλει να παίξει λίγο με τον OmniPatcher και να γράφει σε ότι ταχύτητα θέλει....http://codeguys.rpc1.org/patchers.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.