Jump to content

Silencer NV5 και Asus V9999 προβλημα!

fanisk

Recommended Posts

Παιδες σημερα αγορασα πολλα καλουδια και μεσα σε αυτα ηταν και μια NV5 για την 6800..

Εχω 2 προβληματα...

Η τροφοδοσια της καρτας ειναι καθετα(Asus στυλ) και οχι οριζοντια(Albatron?) και ετσι δεν μπαινει το μολεξ του τροφοδοτικου στη καρτα...

Το δευτερο προβλημα ειναι οτι το καλωδιακι της NV5 εχει ενα πολυ μικρο 2πινο, σε αντιθεση με την μαμα ψυκτρα που εχει ενα μικροσκοπικο 2πινο...

Τι κανω παιδες??Αναγκαστικα την πουλαω λογω μη συμβατοτητας??

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ:bye:

Στείλε μου τη κάρτα και το silencer να στο προσαρμόσω, σε 2-3 μέρες, το πολύ 6 μήνες θα το φτιάξω. Για να κάνεις τη δουλειά σου θα λάβεις μια 9800pro που ανεβαίνει πολύ καλά. ’λλη φορά RTFM :book:

Αρχική απάντηση από chroma

Στείλε μου τη κάρτα και το silencer να στο προσαρμόσω, σε 2-3 μέρες, το πολύ 6 μήνες θα το φτιάξω. Για να κάνεις τη δουλειά σου θα λάβεις μια 9800pro που ανεβαίνει πολύ καλά. ’λλη φορά RTFM :book:

Ααααχ χθες το βραδυ απο τη βιασυνη μου μηπως δεν προλαβω, εστειλα το πμ χωρις να εχω δει αν κανει ή οχι στην Asus...

crmaris μια φωτο αν μπορεις φιλε μου?

αυριο που θα βγαλω την καρτα (παει για πουλημα λογω αλλαγης σε pci express) θα βγαλω καμια φωτογραφια αν ειναι. Βασικα πάντος έβγαλα τον μαμισιο connector του NV5 και έβαλα έναν άλλο τριπολικό που έχουνε τα cpu coolers και είχα ένα adaptor για ένα τετοιο connector σε molex και εκανα δουλειά. Απλά πράγματα.

Και που τα βρηκες αυτα για να τα παρω κ εγω μπας κ κανω κατι?...

Ωραια πες οτι το λυσαμε το προβλημα με το φανακι....

Το προβλημα με την τροφοδοσια της απο το μολεξ πως το λυνουμε??

Ξανακεω πως το μολεξ ειναι ΚΑΘΕΤΟ στη καρτα οχι παραλληλο για να βγαινει στο πλαι, και εκει που ειναι λιιιιιγο πιο πανω ειναι ο ανεμιστηρας της NV5....

Γινεται τπτ ή να το πουλησω πριν το σπασω απο τα νευρα μου?

αν είναι ετσι φιλε μου μονο με κολητηρι δυστηχος γινεται δουλεια για να παρεις ρευμα για την καρτα. Νομιζα οτι ειχες προβλημα μονο στην τροφοδοσια του NV5 οπως είχα και εγω και όχι στην τροφοδοσια και τις καρτας.

Απλα κοψε το molex του τροφοδοτικου (η του adaptor, η ενος splitter για να μη χασεις καμια εγγυηση) έτσι ώστε να κοντύνει το πλαστικο διαφανες περιβλημα στο μισο περιπου υψος, γυρνα τα καλωδια να βγουν καθετα και τυλιξε το ολο ταινια για να διατηρει το σχημα του και να μην εχεις κινδυνο βραχυκυκλώματο. Προσεξε μονο πριν τα τυλιξεις να μην ακουμπανε τα καλωδια μεταξυ τους, περνα τους λιγο μακαρονι ηλεκτρονικης αν εχεις ορεξη.

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Κολλητηρι?Γκλουπ....

Ρε γμτ σκ@τα....

Ναι η τροφοδοσια της εχει καθετο στη καρτα μολεξ κ οχι παραλληλο..

Θα μπει στις πωλησεις να ησυχασω...

Name your price...

ρε παιδιά ,

το πρόβλημα είναι πολύ γνωστό από παλιά .

Η λύση έρχεται από τη zalman με το V700 ,που ταιρειάζει απόλυτα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ .

Χθες το άλλαξα σε μια Asus ενός φίλου .

Βέβαια δεν θα το βρείτε ελλάδα , εμάν μου το έφεραν από Αγγλία.

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από fANiS_K [16-01-2005 11:38]

Και που τα βρηκες αυτα για να τα παρω κ εγω μπας κ κανω κατι?...

Ωραια πες οτι το λυσαμε το προβλημα με το φανακι....

Το προβλημα με την τροφοδοσια της απο το μολεξ πως το λυνουμε??

Ξανακεω πως το μολεξ ειναι ΚΑΘΕΤΟ στη καρτα οχι παραλληλο για να βγαινει στο πλαι, και εκει που ειναι λιιιιιγο πιο πανω ειναι ο ανεμιστηρας της NV5....

Γινεται τπτ ή να το πουλησω πριν το σπασω απο τα νευρα μου?

ειναι και ενας πυκνωτης δεξια που δεν αφηνει την ΑS να κατσει καλα στον πυρηνα

παντως υπαρχει λυση και οι 8ερμοκρασιες idle ειναι 44/37

Ναι ε?? Για πες!

Η 6800 ειναι του αδελφου μου....για πες μπας κ παρω ξανα NV5 να ησυχασει το κεφαλι μας...

Στην MSI 6800GT pci-X, στη δικη μου δλδ, το NV5 μπηκε χωρις προβλημα, κ χαιρομαι που δεν ακουω τπτ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.