Jump to content

ΠΟΣΑ WATT

astrovasilis

Recommended Posts

στα όρια του θα έλεγα, προσωπικά δε θα ένοιθα ασφαλής...

Προσωπικά νομίζω ότι θα είσαι μια χαρά αν τα 420W του Tagan αν είναι όντως 420W.

Καλύτερα πάντως να πάρεις μια 6800GT. Λιγότερη κατανάλωση, μικρότερο κόστος, λιγότερος πανικός μέσα στο κουτί, λιγότερα τρέχα γύρευε με τους drivers δυνατότητα απόκτησης 2ης GT στο μέλλον....

Πολλά τα υπέρ.

Υ.Γ. Αν έχεις μητρική με SLI κανείς δεν σου βάζει το όπλο στο κεφάλι να κάνεις άμεση χρήση αυτού.

Χοντρικά ισχύουν τα νούμερα σε αυτά τα sites/calculators.

Είμαι με 360W και μου λέει minimum 400W...

Χοντρικά ισχύουν τα νούμερα σε αυτά τα sites/calculators.

Είμαι με 360W και μου λέει minimum 400W...

Ειναι απλα μια εκτιμηση. Σιγουρα δεν πεφτει μεσα 100%.

Επισης υπολογιζει τιμες σε full load. Λιγο απιθανο να δουλευουν ολα τα parts σε full load ταυτοχρονα...

Για το σωστό υπολογισμό της ισχύος του τροφοδοτικού που θα επιλέξεις.....θα πρέπει να λάβεις υπόψιν τη συνολική κατανάλωση του συστήματος σου....και όχι μόνο της κάρτας γραφικών.

Προσωπική άποψη.....τα σημερινά επώνυμα τροφοδοτικά των 400+ Watt μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις ενός μέσου συστήματος.

Σε περίπτωση χρησιμοποίησης 2 καρτών 6800 σε SLI....ψάξε για κάτι μεγαλύτερο της τάξης των 500+ Watt.

Ρίξε μιά ματιά και στο παρακάτω thread

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=1292

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.