Jump to content

αξίζει ο 3,2EGHz (Prescott) (s478)

xalia

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply
τον άφησα full load κάπου 25λεπτά και τότε πήρε μπρος το throttling στους 80 βαθμους...99.99% και έπεφτε στους 78

το fan που έχω τώρα βγάζει 19.40cfm, αν βάλω κάποια που δέχεται 120fan θα έχω 41.20cfm

Με 20CFM πας να κανεις δουλεια ??? Ειναι πολυ χαμηλος .

Παρε τον 120αρη που λες με τα 40CFM και θα εισαι αρχηγος . Ενα coolermaster (ψοφιομαστερ) θα ειναι μια χαρα για τα γουστα σου.

stelaras δε ξέρεις πόσο εκτιμώ τη βοήθεια σου :023:

για τον 120άρι θα πρέπει να αλλάξω ψύκτρα (που το σκέφτομαι)...

γενικά βλέπω ότι οι νέες ψύκτρες διαφέρουν πολύ απο την sp94 που έχω τώρα και σε σχήμα και σε βάρος...θα κάνω ένα search να δω ποια παίζει καλύτερα για prescott...

ένας φίλος του forum έχει πολύ καλά αποτελέσματα με την tt tower 112...

να ρωτήσω και εγώ κάτι με το λίγο μυαλό που έχω? την ψήκτρα την έχεις κουμπώσει καλά πάνω στον επεξεργαστή εμενα όταν ήταν με αέρα με την μαμά ψήκτρα πάντα ακόμα και στα 4GHZ σε full load με 10-15 throtlling ποτε δεν πήγε πάνω από 65 C

Με 20CFM πας να κανεις δουλεια ??? Ειναι πολυ χαμηλος .

αυτό πιστέυω είναι το πρόβλημα μου...δε νομίζω να μην έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα! είναι αδύνατον έτσι όπως μπαίνει, αν δοκιμάσω να τη σφίξω κι άλο θα βγεί ο prescott από την άλλη πλευρα της mombo! :040:

σκέφτομαι για την TT tower 112 και για τις SI/XP 120 (που έχουν εξαφανιστεί)

didicola ο Prescott που έχω είναι Revision EO (αν παίζει ρόλο) και throtlling ανοίγει στους 80

Χalia > Το προβλημα σου ξεκιναει απο τα λιγα CFM . Δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα σωστου κουμπωματος , οταν με 20CFM παιζεις σε τετοιες θερμοκρασιες.

YΓ. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.