Jump to content

αξίζει ο 3,2EGHz (Prescott) (s478)

xalia

Recommended Posts

έχω ένα 2.4 πάνω στη gigabyte p4 titan 875p

αν δε κάνω λάθος ο πιο δύνατος επεξεργαστής που μπορεί να δεχτεί είναι ο 3,2EGHz (Prescott) το πλαίσιο τον έχει 219ε

αξίζει? καμιά διαφορά θα δω?

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Είναι σίγουρο ότι θα δείς διαφορά στις επιδόσεις του συστήματος σου.

Το θέμα είναι να σιγουρευτείς από τη σελίδα του κατασκευαστή της μητρικής σου και για το συγκεκριμένο μοντέλλο που έχεις...ότι θα δουλέψει.

εγώ θα σου προτεινα τον 3.0 με τα 180 ευρω και τα υπόλοιποα για μία καλή ψύξη (προτείνω Hyper 6, μιας και τον συνδιασμό τον έχω στο 2ο pc μου), και με λίγο OC θα είσαι αστέρι.

παιχνίδια δε παίζω

τρέχω emulators (από MAME μέχρι ότι άλλο υπάρχει)

βλέπω ότι κατεβάζω, dvx,xvid, ogm

και τώρα που αρχίζουμε και μαθήματα μπορεί να προγραματίσουμε και κάτι...

σκεφτόμουνα την αλλάγή cpu σαν οικονομικό upgrade

αν δω πιο γρήγορη ανταπόκριση στο μηχάνημα πιστευω οτι αξίζει

ram έχω 2χ512 Corsair TwinX

500-600 ΜΗΖ δε θα κάνουν τον υπολογιστή σου να πετάει σε σχέση με το τωρινό σου σύνολο. Συν ότι οι πρέσχοτ έχουν μερικές παρενέργειες...(πυρετός), οπότε θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα μικρό και ασφαλή υπερχρονισμό του παρόντος επεξεργαστή.

Η ΗΥΡΕΡ 6 καλύτερη δε θα είναι αισθητά τουλάστιχον αλλά ίσως πιο αθόρυβη

στην sp94 έχω βάλει ένα papst που όυτε καν ακούγεται!

με τον 3.2 πάω 800 MHZ πάνω

δε περιμένω το μηχάνημα να βγάλει να φτερά, αλλλα αν δε δω διαφορά στις καθημερινές λειτουργίες να το αφήσω όπως είναι...

να πάρω τον 3.0GHZ με την προοπτική να γλυτώσω τα 40ε? η υπάρχει και άλλος λόγος?

έχω ακούσει οτι οι prescott ανάβουν φωτιές και δε έχω σκοπό για o/c

γιατί να πλήρώσεις 40Ε από τη στιγμή που ο 3αρης φτανει ανετότατα τα 3.2 (ουτε που θα το παρει πρέφα) και σίγουρα τα 3.5 - 3.6 ???

+φωνάω με τους υπολοίπους. 3αρη+μια καλή ψυκτρα, γιατί οποιονδήποτε πρεσχοτ και να πάρεις το μόνο σίγουρο είναι πώς θα σου πάρει τα αυτιά με τη μανήσια ψυκτρούλα του...

lol γιατι απλα οσο μεγαλύτερη αρχικη συχνοτητα εχει ο επεξεργαστης τοσο πιο χαμηλα τερματίζει σε σχεση με την αρχικη του συχνοτητα, χωρις να είναι κανόνας.

από την άλλη αν μπορεις να παρεισ τον 3.2 + καλή ψυξη πάρε τον 3.2

μεχρι στιγμης μιλάγαμε οτι με τα 220Ε που θες να δωσεις για τον 3.2 και εφοσον ειπς οτι δε θες να τον κλοκάρεις σε συμφερει ο 3 και να τον κλοκάρεις.

EDIT

και ο 3 τα 3.8 έχει την ίδια πιθανότητα να τα πιάσει όση και ο 3.2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.