GoriLLakos1442169075 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 Λοιπον εχω μια x800xl 256 ΑGPΘελω να βρω ενα προγραμμα να κανω damp το bios,να μπω να κανω edit το ρευμα του πυρηνα,να το κανω save και μετα flash.......το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω κανενα προγραμμα να κανει κατι τετοιο .......δηλαδη να μου ανοιγει το bios για να του αλλαξω τα στοιχεια!Ξερει κανενας κατι παραπανω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Σεπτέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Τα φωτα βλεπω οτι θες να του αλλαξεις...οχι τα στοιχεια....:D...τεσπα. Δεν καταλαβα τι εννοεις ακριβως. Εννοεις ενω εισαι μεσα στο bios να ανοιγει αυτο το προγραμμα για να πειραξεις το vcore η ασχετο...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Θελω να ανοιξω το bios οπως ειναι γραμμενο σαν προγραμμα...πως να σου πω.......τον κωδικα του....!να το αλλαξω απο κει...να το σωσω και μετα να το ξαναφλασαρω σαν καινουριο bios!Καταλαβες τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Σεπτέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Εαν πας εδώ εχει το mod που εχω κανει post σε αλλο thread για nvidia 6600.Μερικα απο τα links εκει ισως σε βοηθησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Φιλε νομιζω δεν με καταλαβες καθολου!Ειπα οτι εχω μια ATI X800XL και με στελνιες στο φορουμ της Nvidia?Αυτο που λεει εκει θελω να κανω και εγω αλλα για ΑΤΙ καρτα....της οποιας τα προγραμματα δεν ειναι ιδια καθολου....γιάυτο και ρωτησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Σεπτέμβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Θες να φτιαξεις ουσιαστικα νεο BIOS αν καταλαβα καλα με μεγαλυτερο default core volt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 NAI!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Βασικα αυτα γινοντε σε nvidia απο οτι ξερω με απλα προγραμματακια...Σε ati μονο Mod εχω δει να κανουν :?Γιατι δε ψαχνεις για κανενα ετοιμο modded bios ?λογικα αν γινεται θα εχει κανει καποιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Hard mod ρεεεεεεεεε!Μονο μην σου τυχει σαν ενα γνωστο μου γκαντεμη που εκανε vgpu και δεν πηρε ουτε mhz :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Σεπτέμβριος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Εχω την εντύπωση οτι dump κάνει το ati tool.Edit θα κανεις με τό atiflash ή το radedit googlαρε τα για να βρεισ τις τελευταίες εκδόσεις :112: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Παλαιότερα θυμάμαι...υπήρχε και κάποιο Ati Bios Editor....για google it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Σεπτέμβριος 10, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Εγω απο την αλλη το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο να το κανεις αυτο με η χωρις προγραμμα, αυτη η αλλαγη που θες να κανεις μπορει να φαινεται μικρη αλλα για να το εφαρμοσεις στην πραξη προφανως θα θελει αλλαγη στον υπαρχων κωδικα του BIOS πραγμα το οποιο ειναι....εξωτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 10, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Εγω απο την αλλη το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο να το κανεις αυτο με η χωρις προγραμμα, αυτη η αλλαγη που θες να κανεις μπορει να φαινεται μικρη αλλα για να το εφαρμοσεις στην πραξη προφανως θα θελει αλλαγη στον υπαρχων κωδικα του BIOS πραγμα το οποιο ειναι....εξωτικο. Εχεις λανθασμένη εντύπωση. Αν υπάρχει πρόγραμμα δέν είναι καθόλου δύσκολο. Open bios->change value->save & exit New flash->ready to go Το bios γίνετε edit σαν file στο δίσκο....και όχι απευθείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Σεπτέμβριος 10, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 http://www.radeon2.ru/radedit_eng.html [δεν ξέρω σίγουρα για vcore αλλα core και mem αλλάζει . παλαια το ειχα δοκιμασει με 9700pro] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1442169074 Σεπτέμβριος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Kανένα από τα προγράμματα που κάνουν edit στο bios των ati δεν υποστηρίζει αλλαγή του vcore. Πάντως το καλύτερο απαυτά είναι το Rabit που το βρίσκεις εδώ .Σε σχέση με τα άλλα έχει περισσότερες επιλογές και μπορεί να μετατρέψει bios καινούργιων καρτών (λειτουργεί με της δικιά μου Χ700Pro ενώ τα άλλα όχι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 @Evolution post#12 εχεις δικιο τελικα!Ειναι εξωτικο εντελως @ΤASOS post#13 δεν ειναι τοσο απλο οσο λες το change.....ο απο πανω εχει δικιο...τα υπολοιπα ομως περι δισκου κτλ εχεις δικιο!@CHr και εσυ δικιο...πουθενα δεν αλλαζει vcore & memory σε ΑΤΙ καρτες......μονο σε nVidia απο Bios.....σε Ατι μονο με hardmod...@CmoS #8 modded bios δεν υπαρχουν......παρ'ολα αυτα μπορεις να κατεβασεις το bios της καρτας,το hex edditor, να ανοιξει το bios με το hex και να αλλαξεις καποια στοιχεια....και μετα παλι flash απο δισκο......ΑΛΛΑ μαλλον θα επισκευτω τον hipro για hard mod......απλα δεν ηθελα να την μονταρω γιατι ηταν δανεικη η καρτουλα...αλλα δεν το γλιτωνει.....χεχε!Σας ευχαριστω ολους που βοηθησατε και δωσατε απαντησεις!Βασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Σεπτέμβριος 11, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 αν το bios αποσπάται από την κάρτα και έχεις "ανταλλακτικά", μπορείς να το δοκιμάσεις.αλλιώς καλύτερα να μην πειράξεις χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς κάνεις, γιατί μπορεί να την χάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.