Jump to content

logitech x-620 ή inspire t5900 ή altec vs3151

KOSTAS4_XT

Recommended Posts

Τα θέλω για ταινίες! Ειδικά για ταινίες με δυνατα εφφέ (τύπου Pearl Harbor - ακομα και Matrix τύπου).

Εχω Audigy 2.

Θέλω σε φυσιολογικά δυνατά όρια.

ΘΕΛΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Ποιο από τα τρια πιστεύετε είναι καλύτερο?

Εχετε ακούσει κάποιο?

..Εχω ακούσει τα τ5400 και εμεινα ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ - ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ Τ5900..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥΣ!

Εγω στην θεση σου θα αγοραζα ενα ενισχυτη 5Χ100 και αναλογα ηχεια...θα δωσεις κατι παραπανω βεβαια αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση. Kαπου 350 ευρω θα σου παει ομως.

Οπως και εκανα εξαλου. :D

Απο αυτα που λες, τα Creative.

ο κολλητός μου έχει τα creative και εγώ τα logitech z-5500....!!!Ασύγκριτα...τα logitech είναι σαφώς καλύτερα και πολύ πιο δυνατά....εκτος ότι έχουν βγει και τα καλύτερα σε αίσθηση suround και σαν ποιότητα αναπαραγωγής games αλλα και έχουν και πολύ καλά xz...!!!Ο κολλητός μου προσπαθεί να ψήσει τον μπαμπά του να πάρει τα logitech,,,,!!!

καλά ρε παιδιά πλακα μου κάνετε!?!?!!?!?!

είπαμε μέχρι 100 ευρώ!

και μάλιστα σας είπα ανάμεσα σε αυτά τα 3!!

τι megaworks και gigaworks μού λέτε εσείς?!!?!?!!?

ΈΛΕΟΣ!!

είπαμε!!

Οποτε τι "προτινιετε"?!?!!? αύριο θέλω να παο να τα πάρο!

sorry για τα greeklish

Κώστα άλλαξε λίγο τρόπους man, γιατί αυτά τα έλεος κλπ κλπ φέρνουν και λίγη επιθετικότητα.

Εγω σε ξέρω και δεν σε παρεξηγώ/παρερμηνεύω, άλλοι όμως μπορεί να μην...

καλά ρε παιδιά πλακα μου κάνετε!?!?!!?!?!

είπαμε μέχρι 100 ευρώ!

και μάλιστα σας είπα ανάμεσα σε αυτά τα 3!!

τι megaworks και gigaworks μού λέτε εσείς?!!?!?!!?

ΈΛΕΟΣ!!

είπαμε!!

Οποτε τι "προτινιετε"?!?!!? αύριο θέλω να παο να τα πάρο!

sorry για τα greeklish

Ένα απλό

" παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω τα 100€ "

αρκεί.

Όχι ότι έχεις άδικο. Απλά μην αποθαρύνεις τους άλλους που ξοδεύουν από τον χρονό τους για να σε βοηθήσουν να κάνεις την επιλογή σου.

..Καταρχήν, να ζητήσω συγνώμη για τον μάλλον άσχημο τρόπο μου..

Όπως είπε και ο Bill, δεν ήθελα να δείξω επειθετικότητα.

..John_dr, όσο για τα greeklish, δεν θα επαναληφθεί. Απλά βιαζόμουν. Εξάλλου αν δεις και τα άλλα μου posts, όλα ειναι στα ελληνικά.

Όσο για το "ΕΛΕΟΣ" και τα σχετικά, στην απάντηση μου.... >

Έχει τύχει αρκτετές φορές να δω (όπως συνέβει και τώρα), κάποιος να κάνει ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΑΦΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, και να παίρνει απαντήσεις οι οποίες είναι αλλού γι'αλλού!

Ναι ρε guys (no offense), το ξέρω, τα giga/megaworks οργώνουν. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Πιστεύετε πως θα έκανα ένα τέτοιο thread, αν είχα αυτή τη στιγμή πάνω μου 400-500 ευρω?! (..Εδώ πάει το έλεος :) ).. Πρωσοπικά αυτές τις απαντήσεις τις θεωρώ OFF-TOPIC!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ PLANETMAN για την σαφή του απάντηση και τον god που επίσης ήταν μέσα στο θέμα.

Γενικά δεν ξέρω γιατί το κάνουν πολλοι αυτο. Ρωτάω ο "χ":

-Να πάρω 9200 ή 5200?

απαντάει ο "y":

-Να πάρεις 5950 ultra!

o "s":

-Γιατί να πάρει 5950 ultra!??? Είναι χάλια στα ps2 και η 9800ΧΤ είναι πολύ καλύτερη!

Και έχουμε ξαφνικά ένα off-topic. lol

..Ναι ρε φίλε, έχεις γνώσεις. Εχεις την καρτα. Εχεις τα φραγκα. ΩΡΑΙΟΣ! ..Αλλά κάποιο παληκάρι δεν εχει δουλειά. δεμ εχει πολλά λεφτα ή μπορει να θέλει να τα ξοδεψει με τα κολλητάρια του και με την κοπελιά του! Θέλει να δώσει 80 ευρω! Εχεις να του πρωτείνει κατι?!

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ! ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΗΣΕΙς ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ low-budget, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ "xx" EPVNYMO H/Y TOY ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΩΒΟΛΟ LOLOLOL.

Αυτά είχα να πω.

Πχ εγώ τώρα, έχω ακούσει ήχο από home-cinema στον θειο μου, με 200000χιλιαρικα αγορασμενο 5.1 της sony. ..Μου άρεσε!

Ακουσα σε ενα φιλαρακι μου audigy2 με τ5400. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. Αλλά δεν εχω ακούσει τα άλλα. ..Γιαυτό ρωτάω! Για να μάθω ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

..Αν όλα αυτά που λεω, τα βρισκουν οι moderators ασχημα και οτι προσβάλω τον κοσμο, ΑΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ BAN.

Ευχαριστώ ΠΟΛΥ! ΦΙΛΙΚΑ. ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ;)

Καλά οι περιπτώσεις που κάποιος ζητάει γνώμες για παπάκι και καταλλήγει να παραγγέλνει Apatsi κατευθείαν από την Αμερικανικό στρατό δεν είναι νέο φαινόμενο.

Ωραιος :D:D

Βασικα κ εγω τα creative-Τ5900 εχω ακουσει...δεν ενθουσιαστικα κιολας ουτε εχουν ποιοτητα που θελεις κτλ για ταινιες του τυπου που ειπες(για εφε θες THX και ποιοτητα DTS)

Aρκετους βλεπω να βλενε οτι αυτα τα logitech ειναι πολυ καλυτερα...εγω δε τα εχω ακουσει ομως οποτε...

Αν μπορεσεις ψαξε κανενα μαγαζακι που τα εχει για να τα ακουσεις ή κανενα φιλο κατι...

Μη βιαστεις γιατι κ εγω ετσι την παταω συνεχεια...τωρα μου μπηκε τωρα το θελω :p

Μπαα καλύτερα να πάρεις τα Logitech..

Τα Creative που έχω ΔΕΝ άντεξε και πολύ ο Onboard ενισχυτής του.. άσε που το χειριστήριο έκανε αυξομειώσεις στην ένταση.

Πάρε καλύτερα Logitech..

Υ.Γ. Για να μην νομίζεις ότι υποστηρίζουμε την Logitech άκου και τα Altec VS3151.. μπορεί να σου αρέσουν περισσότερο από τα άλλα δυο.Άκουσε τα πρώτα και μετά αποφάσισε.

:)

Παλικάρα έχω ζαλιστει :)

Δεν ξέρω πλέον.

Πάω που αποφασίζω σε altec, μέτά πηγαίνω στα t7900 λόγω 7.1 και tweeters.

Βασικά τα Logitech x-530 έχω διαβάσει σε διάφορα site πως είναι τα καλύτερα σε music αλλά όχι τόσο καλά όσο τα άλλα τρια (t5900 t7900 vs3151) σε movies.

Games:

Αξίζει το 7.1 λόγω EAX4 πραγματικού 7.1.

Movies:

6.1 είναι το μέγιστο οπότε με ένα μικρό upmix θα εποφελιθώ απο τα τ7900.

Επίσης διάβασα στoυ "Θωμά" ότι τα τ7900 έχουν 17cm woofer ενώ τα τ5900 x-530 vs3151 13cm.

Είχα fps1600 και άκουσα διαφορές προς το καλύτερο με τα τ5400 σε έναν φίλο. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ WOOFER ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

ΗΕΛΛΟΟ!!

ΛΑΛΗΣΑ :)

Μαγκες τα ηχεία ... ΛΑΛΑΝΕ!

--Games: EAX 4 + 7.1!!! 7.1 TRUE ομως, όχι χαζα.. πχ DOOM3, CM2005 και δεν σημαζεύεται!

--Movies: Πολύ καλή τοποθέτηση των ήχων.. πραγματικά είδα μεγάλη διαφορά με τα παλιά μου 4.1.. ..ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Τ5400 ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ!

Γιατί..? ;) Ακουσα 7.1 απο Star Wars II... Εβαλα ξανα και ξανα την υπεροχη σκηνη μεσα στην αρένα με τα τέρατα.. Καλά το Woofer, δεν μπούκωσε σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΠΟΛΥ ΟΡΑΙΟ ΜΠΑΣΟ. ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΦΦΕ. Κ, 7.1 !! (...6.1 στην πραγματικότητα το οποίο εγινε upmix μεσω CMSS2 σε 7.1)

--Μusic: :))))) Απλά 77W rms .. Θέλετε κι αλλα? CMSS STEREO SURROUND (:κάνει χ3 το δεξί κανάλι και χ3 το αριστερό κανάλι. + Το οτι το Woofer τα δίνει όλα, σε αντίθεση με το "χωρις CMSS stereo" όπου το Woofer είναι πολύ χαμηλό. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙΛΑΛΟΥ ECHO ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ! Ο ηχος είναι καθαρά stereo, απλά πολλ/εται σε όλα τα ηχεία!

.......Τελος μέχρι τώρα, 3 μερες, δεν εχω ακουσει την παραμικρή παραμορφωση!

Τα ακουσε και ο θείος μου που εχει 5.1 home cinema 100.000χιλ + ενισχυτή (SONY όλα) και ενθουσιαστηκε! Πραγματικά. ήταν απο αυτούς που ωθούσε στα 5.1 λόγω του ότι δεν υπάρχουν ταινίες 7.1, αλλά όταν τα σνδέσαμε, ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ! Οποιος θέλει κάτι αλλο και απορίες ια τα ηχεία, ευχαρίστως να του απαντήσω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ εσας που απαντήσατε στο topic.. Παρλα την παρεξήγηση.

Mixer:Treble 78%

Bass 40%

To bass μέσω του control ηχείων στη μεση.

To subwoofer volume στο τερμα.

Crossover sta 200hz.

Αν έχετε να προτείνετε ρυθμίσεις.. ΟΡΙΣΤΕ!

Κώστα, αλγόριθμος/πρότυπο φορμά ήχου 7.1 δεν υπάρχει ( στις ταινίες ).

Το πιο ανεπτυγμένο είναι το DTS-ES 6.1 Discrete και DTS-ES 6.1 Matrix ( το πρώτο καθαρό 7 κάναλο, το δεύτερο 6κάναλο με transcoded το πίσω κεντρικό κανάλι στις πληροφορίες των Rear ) και αντίστοιχα το THX Surround Ex ( πρώην Dolby Digital Surround Ex 6.1 ), το οποίο είναι 6κάναλο με transcoded το πίσω κεντρικό κανάλι.

Ταινία με το DTS-ES 6.1 Discrete είναι το "Gladiator" [ πρόσεχε DTS-ES 6.1 Version ] [ έχει και version με άλλα φορμά ήχου ]

BILL.. i know.

dts-es

dts-es discrete 6.1

dts-es 6.1 matrix (("upmix" 6.1)

dd

dd ex 6.1 (like matrix)

εγω δεν εκανα λογο για καθαρό 7.1

...επίσης το starwars II exei dd ex. - ακουσε το με α2 και cmss2 + τ7900 και μετα πες μου τις εντυπωσεις σου.

εβαλα τα ηχεια στο αυτι μου και τα 3 τα πλαϊνα και ακουγοταν απο ολα διαφορετικοι ηχοι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.