sakattack1442169065 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 ξαφνικα σταματησε να τυπωνει το εγρωμο μελανι του 920ειχα λιγο καιρο να τυπωσω, αλλα παλιοτερα το ειχα αφησει πολυ περισσοτερο.η κεφαλη σε χαρτοπετσετα αφηνει μονο το κοκκινο χρωματεσπα, λεω μηπως τελειωσε, το γεμιζω με χρωμα.για λιγο αρχισε να αφηνει και κιτρινο, οποτε τη βαζω πισω , οντως τυπωνε κοκκινο και κιτρινοτην βγαζω, την καθαρισα με ζεστο νερο, εβαλα αερα απο πανω, τιποταοχι μονο δεν δουλεψε το μπλε, αλλα ξαναχαθηκε και το κιτρινο.καμμια ιδεα τι αλλω να κανω πριν την πεταξω?
Orthodox Σεπτέμβριος 8, 2005 #2 Σεπτέμβριος 8, 2005 Έχω προσπαθήσει και γω πολλές φορές να τα καθαρίσω αλλά μάταια. Μόνο μια φορά στη δουλειά σε ένα 3420 τα κατάφερα αλλά και πάλι μερικές φορές δεν έβγαζε το κόκκινο που είχε το πρόβλημα... Υ.Γ.: Να τα χιλιάσεις...
schumifer Σεπτέμβριος 9, 2005 #3 Σεπτέμβριος 9, 2005 Oι ενσωματωμένες στο μελανοδοχείο κεφαλές γι'αυτό είναι απαραίτητο να αλλάζουνε. Γιατί χαλάνε και το κυριότερο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το extreme για να τις φτιάξεις
sakattack1442169065 Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 9, 2005 ναι, απλα μου φανηκε περιεργο να τα παιξει πριν καλα καλα την ξαναγεμισω μια φοραthanksΥΓ 1000 :003:
schumifer Σεπτέμβριος 9, 2005 #5 Σεπτέμβριος 9, 2005 Στον 815 ακόμη δε μου έχουν χαλάσει και μπορώ να σου πω ότι έχω βάλει τα πάντα εκτός από μελάνη στυλού. Τώρα βέβαια υπάρχει και ο αντίποδας. Τέσπα ,καλή αγορά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.