Jump to content

Πρόβλημα με μνήμες.Συμβατότητα ή όχι;

CyberDrone

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά.Έχω έναν υπολογιστή ATHLON 2000 XP με motherboard MSI KT4 ULTRA kai 256 Mb RAM DDR στα 333 MHZ.

Πρόσφατα είπα να πάρω μια ακόμη 256.Παίρνω αρχικά μια 256 στα 400ΜHZ.Όλα τα slots μνήμης πάντως δουλεύουν.Την βάζω μαζί με την άλλη,το μηχάνιμα κολάει.Πριν μπει στα Windows.Την βάζω μόνη της,πάλι κολάει.Λέω μπορεί να φταίει το ότι είναι στα 400.

Πάω και παίρνω μια στα 333MHZ.Τα ίδια πράγματα έγιναν και με αυτήν.Ούτε μόνη της,ούτε μαζί με την άλλη.

Μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει; :boxed:

Ευχαριστώ πολύ!!!

Η μνήμα στα 400Μhz είναι TWINMOS. Αυτή στα 333 είναι JetRam.

Αν όντως υπάρχει πρόβλημα στις μάρκες θα ήθελα παιδιά να μου προτείνετε ποιά μάρκα θα ήταν καλύτερα να πάρω.

να δεις το μανουαλ της μητρικης για το ποιες μνημες προτεινει ο κατασκευαστης.ισως και μια αναβαθμιση στο τελευταιο bios της μητρικης να σου ελυνε καποια προβληματα ασυμβατοτητας

Αρχική απάντηση από gfa3 [15-01-2005 21:15]

Τι μνημη πηρες?Η ΜΣΙ ειναι λιγο εκλεκτικη με τις μνημες.

Δεν το γνωριζα...

Τα ιδια προβληματα παντως εχω κι εγω με μια ASUS! Θελω τωρα να προσθεσω αλλα 510ΜΒ και δεν ξερω τι να παρω, μηπως και μου δημιουργησει παλι προβληματα.

Χιλιες φορες οι Gibabytes, που μπορει απο ο,τι λεγεται να μην ειναι το maximum για overclock, αλλα δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε τετοιου ειδους καταστασεις (με 2 διαφορετικα μοντελλα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.