fonzi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2005 Δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά εδώ αλλά ας δόκιμάσω μπας και ξέρει κάποιος φίλος...Εχω μια 20" LG LCD που την χρησιμοποιώ για διάφορες δουλειές.Θα ήθελα αν ξέρετε να πείτε μια γνώμη για το αν γίνεται να ρυθμιστεί η θερμοκρασία λευκού. Πρέπει να είναι κάπως ψηλά και θέλω να την κατεβάσω γύρω στους 6500 διότι τα δείχνει λίγο ψυχρά τα χρώματα. Δηλαδή δεν μπορώ να πετύχω πχ το χρώμα του δέρματος όπως θα ήθελα (μπεζ θέλω όπως το δείχνουν οι καλές philips και όχι άσπρο ή κόκκινο που μπορώ να έχω τώρα).Λοιπόν μπήκα στο service menu και βρήκα επιλογή ScalerADC.Εκεί έχει για τα χρώματα τα εξής:REDGAIN 111GREENGAIN 106BLUEGAIN 152REDOFFSET 101GREEN OFFSET 79BLUE OFFSET 72Να τα πειράξω και αν ΝΑΙ πόσο να τα πάω;Δοκίμασα τα gain ολα σε 85 και πήρα σαφώς πιο ουδέτερη αλλά κάπως ψόφια εικόνα. Tα offset τι κάνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Σεπτέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Παλικάρι είσαι σε λάθος forum. Για πέρνα μια βόλτα στο avsite.gr και θέσε το ερώτημα. Οι πιθανότητες να ξέρουν είναι πολύ περισσότερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.