Jump to content

Αέρας!

aristos87

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λέω να πάρω μια συσκευή που να φυσάει αέρα για να καθαρίζω απο την σκόνη το Pc μου αλλά και γενικός οτι pc περνάει απο τα χέρια μου που συνήθως είναι πίχτρα στην σκόνη! Αρχικά έλεγα να παρω κανα κομπρεσέρ αέρα (ηλεκτρικό όχι με κινητήρα :p ) αλλά και μεγάλο είναι αλλά και ακριβό! Άλλο που σκεφτομαι είναι ένα blower αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι αποτελεσματικό διότι δεν πετάει με πίεση αέρα σε συγκεριμένο σημείο! Εχετε κάτι να προτείνετε σε μικρό (ποιοτικό ταυτοχρονα) κομπρεσέρ ή καμιά αλλη συσκευή που έχει πάρει το μάτι σας η δουλεύετε εσείς οι ίδιοι!? :100:

;)

ένα που μπαίνει στην πρίζα και μοιάζει με τουρμπίνα (σαλιγκάρι) ξέρω, και το οποίο ανασταίνει μούμιες. ( καθαρίζει τα πάντα:) )

αλλά δεν ξέρω τιμή. και η σκούπα γενικά κάνει δουλειά;) ( άσε που δε θα μεταφέρει αλλού τη σκόνη, αλλά θα τη μαζεύει :p )

Εχει σπρευ πεπιεσμενου αερα στο πλαισιο αλλα ειναι λιγο ακριβα κατα την αποψη μου

είναι τελείος ασύμφορο και εκτός αυτού σε σχέση με το "σαλιγκαρι" είναι πολύ ψώφιο. Νομίζω οτι το σαλιγκαρι κάνει κάπου στα 100€ αλλά δεν έχω ιδέα από που μπορείς να το πάρεις.

Ηλεκτρική σκούπα με ισχύς 1000Watt (Delonghi πχ) :097: :041: :056:

Σωστός και εγώ Delonghi χρησιμοποιώ. Να προσέξεις να έχει υποδοχή που να φυσάει τον αέρα.

βαλτο στη μπανιερα με χλιαρο νερο και αστο 24 ωρες

Χλωρίνη να ρίξει;

Καθαρίζει καλύτερα; :082::082::082::082:

Την ηλεκτρική σκούπα δεν θα την συνιστούσα γιατί παράγει στατικό ηλεκτρισμό και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.

ένα που μπαίνει στην πρίζα και μοιάζει με τουρμπίνα (σαλιγκάρι) ξέρω, και το οποίο ανασταίνει μούμιες. ( καθαρίζει τα πάντα:) )

αλλά δεν ξέρω τιμή. και η σκούπα γενικά κάνει δουλειά;) ( άσε που δε θα μεταφέρει αλλού τη σκόνη, αλλά θα τη μαζεύει :p )

Αυτό ειναι το blower που λέω στο αρχικό ποστ.

Τώρα όσο για την ηλεκτρική σκούπα αυτή ρουφάει και μάλιστα με ασύγκριτα χαμηλότερη πίεση σε σχέση με αυτό που φυσάει ένα κομπρεσέρ!

Δεν ξέρω αν θα σου έκαναν κάτι μικρές/φτηνές τρόμπες αέρα (~15ε κάνουν) που πουλάνε σε μαγαζιά με είδη αυτοκινήτων. Είναι για να συμπληρώνεις αέρα στα λάστιχα αυτοκινήτου.

Εγω εχω ενα σαλιγκαρι που σκοτωνει θελει απο πολυ αποσταση να φυσας αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ποσο το ειχε παρει ο πατερας μου.Θα ρωτησω και θα σας πω

Για πες ρε σταυρο! Τι μεγεθος έχει?? Μαρκα? Δωσε καμια φωτο!

Οσο για το σαλιγκαρι αυτο είναι το blower και όντος λένε είναι τύμπανο αλλα είναι όντος τοσο καλό??

Έχει το Πλαίσιο spray αέρα που κάνει πολύ καλή δουλειά και φτηνά. Βεβαια αγοράζεις κοπανιστό αέρα αλλα από το να αγοράζεις κομπρεσέρ καλύτερο είναι.Προσοχή μονο μην το γυρίζεις ανάποδα κατά την εφαρμογή γιατί βγάζει υγρασία .

Μα γι'αυτο λέω για κομπρεσέρ για να γλυτώσω την αγορά κοπανιστου αέρα! Καιρός αν αρχίσω να τον παράγω :p

Εγω ριχνω λιγο betadine στην μπανιερα.

Η χλωρινη εχω ανακαλυψει οτι μου ξεβαφει το pcb....

Καλη η σκουπα αλλα θελει προσοχη. θα προτιμουσα blower/οποιοδηποτε φυσητηρι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.