Jump to content

GECUBE X800 256MB HELP

Sayan

Recommended Posts

ενταξει με την ψυξη αλλα τι πρεπει να κανω με το δευτερο που ειπες? τι προγραμμα χρειαζομαι?και μια τελευταια ερωτηση,να επιχειρησω να περασω το βιος της χ800 xt pe που υποτιθεται οτι θα ξεκλειδωσει τα 4 pipelines η μηπως ειναι επικυνδυνο? σε κουρασα το ξερω

Για τα volt mod , μπλεκεις . Θελει βασικες γνωσεις ηλεκτρονικων . Βαζεις λιγο χερι στην καρτα δηλαδη.

Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να πιασεις τα Mhz της XT PE , δεν προκειται να δουλεψει ποτε σωστα με το ΒΙΟS της.

Καποιος που εχει ασχοληθει με το ξεκλειδωμα , θα μπορεσει να σε βοηθησει στη διαδικασια .

• 2 weeks later...

Μανταρα τα εκανα με το ξεκλειδωμα και ολες αυτες τις μλκς περι ξεκλειδωματος των pipelines.κατεστρεψα την καρτα και την πηγα για αλαγη.Πολυ απλα περασα το βιοσ που ξεκλειδωνει τα extra pipes αποθηκευσα το παλιο και δεν εγινε απολυτως τιποτα.Μετα δεν ειχα καν εικονα στην οθονη μου.Μπηκα στα τυφλα στο ντοσ με τη δισκετα και εκανα load το παλιο βιοσ αλλα επιστροφη δεν υπηρχε πια.Την πηγα πισω γιατι ειχα και εγγυηση,φυσικα δεν τους ειπα τι εγινε...Απο αυτην την εμπειρια μου δεν προτεινω σε κανεναν να κανει κατι τετοιο εκτος εαν ειναι προετοιμασμενος για ολα...Δεν ξερω τι λαθος μπορει να εκανα,ισως να εβαλα λαθος βιος παντως υποτιθεται οτι αφου αποθηκευω το παλιο και το ξαναφορτονω μετα πρεπει να γινουν ολα οπως εγιναν πριν.τζιφος ομως. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ :018:

Μανταρα τα εκανα με το ξεκλειδωμα και ολες αυτες τις μλκς περι ξεκλειδωματος των pipelines.κατεστρεψα την καρτα και την πηγα για αλαγη.Πολυ απλα περασα το βιοσ αποθηκευσα το παλιο και δεν εγινε απολυτως τιποτα.Μετα δεν ειχα καν εικονα στην οθονη μου.Μπηκα στα τυφλα στο ντοσ με τη δισκετα και εκανα load το παλιο βιοσ αλλα επιστροφη δεν υπηρχε πια.Την πηγα πισω γιατι ειχα και εγγυηση,φυσικα δεν τους ειπα τι εγινε...Απο αυτην την εμπειρια μου δεν προτεινω σε κανεναν να κανει κατι τετοιο εκτος εαν ειναι προετοιμασμενος για ολα...

Μην μασας, αφου στην αλλαξανε οκ. Καλα, δεν παιζει να μην στην αλλαζανε....

Για δες, η καινουρια καρτα εχει την ιδια συμπεριφορα στο o/c? Οχι xtreme πραγματα.

πλακα μου κανεις?585/1240?

καλυτερα να επαιρνα και εγω μια 6600gt

μην κοιτας τα ρολογια απολυτα. Με την ιδια λογικη η 6600GT ειναι καλυτερη απο μια 6800, πραγμα που δεν ισχυει. Στο ιδιο συστημα με αμφοτερες τις καρτες στα default με εχεις.

Απλα εγω ξενερωσα γιατι εκανα το mod και δεν πηρε ουτε mhz παραπανω. Απλα αναφερω οτι τα τυπακια στο vr-zone μια gainward την πηγαν 658/1375.

• 1 month later...

Παιδες εχω την ιδια καρτα (μετα απο rma μιας 6600GT) και τα πραγματα ειναι ακριβος ιδια με τον Sayan. Δεν νομιζω να ειναι θεμα θερμοκρασιων γιατι πολυ απλα με φουλ το φανακι της εχει πολυ χαμηλες θερμοκρισιες. Απλα δεν πρεπει να δεχετε o/c τι να πω...! Στα default η παλια μου 6600GT επιανε στο 3DMark05 περιπου 3200 ποντους και με o/c (590-1190) περιπου 4200, καθολου ασχημα. Με την καινουργια X800GTO της GeCube με μαμησια ρολογια πιανει καπου στους 4500 ποντους. Κερδισμενος ειμαι αλλα περιμενα μεγαλητερη ανοχη στον υπερχρονησμο. Αν τελικα καποιος καταφερει κατι ας το πει και σε μας.

• 2 weeks later...

φιλε δεν θα το πιστεψεις αλλα επιασα 415 πυρηνα και 1066 μνημη.Δεν ξερω τι παιζει αλλα δουλευει πολυ ομαλα σε αυτες τισ συχνοτητες. η διαφορα ειναι εμφανης.παντα με στοκ κουλερ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.