tester21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 Eνδιαφερομαι να τις εξης μητρικες και θα ηθελα επειγοντως την γνωμη σας:1. MICROSTAR MSI K8N SLI Platinum 146.90 € απο e-shop2. ALBATRON K8 SLI € 129.95 απο πλαισιογια την τελευταια εχω διαβασει πολυ θετικα σχολιαΘα ηθελα να συνεργαστει με τις tccd Geil one ddr 600 μνημες που εχω και πανε στραφι με το asus a8v-deluxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Σεπτέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Εγώ θα προτιμούσα MSI, αλλά δές πρώτα αν έχεις καλό τροφοδοτικό που δίνει τουλάχιστον 20-22Α στα 12V για την σταθερότητα του συστήματος. Τώρα απο πλαίσιο, δεν εμπιστεύομε τπτ πια, μονο στυλό χαρτικά και καλίματα να μη σκονίζετε το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Για τα προϊόντα της Albatron πάντα διάβαζα πολύ καλά λόγια, αν και δεν έχω αποκτήσει ακόμη κανένα, μαλλον τυχαία...η MSi είναι πολύ πιο γνωστή εταιρεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη......γενικά πάντως μην κρίνεις απο το όνομα...διάβασε προσεκτικά ό,τι παρουσιάσεις υπάρχουν στο διαδίκτυο και διάλεξε ανάλογα με τις ανάγκες σου σε εξοπλισμό, δυνατότητα υπερχρονισμού, επιδόσεις......το καλό του Πλαισίου είναι ότι έχεις συνήθως άμεση αντικατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
st@r Σεπτέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Κατ' αρχήν να σας χαιρετήσω όλους εδώ στο πρώτο μου post.Σε board Albatron (PM865PROII) που είχα το οποίο αποδείχτηκε οτι ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστο και σταθερό δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα στην άμεση αντικατάστασή του παρ' ότι το πρόβλημα τελικά δεν ήταν του board.Μοναδικό αρνητικό σημείο ήταν οτι όταν έκλεινα το pc ή όταν έκανα reboot δεν κρατούσε την ρύθμιση του volume control στην on board κάρτα ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Εγω χρησιμοποιω τις Albatron καιρο το μονο προβλημα που ειχα ηταν με μια k8x890 proII!!Που ηταν προβληματικο το chip!Μια χαρα ειναι η albatron μη σου πω και καλυτερη απο πολλες γνωστες!!αν θυμαμαι καλα nf4 sli ειναι αυτη που θες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Θα σου πρότεινα MSI Καθαρά για λόγους Layout του board. Από τις Albatron έχω πολύ καλές εντυπώσεις (ειδικά η Albatron K18Ds proII παίζει και να ήταν η καλύτερη mid-range nF2 μητρική με Dual BIOS κλπ... και πολύ overclockable),αλλά από τις 2 θα προτιμούσα την MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 MSI.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Σεπτέμβριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Ναι, το παραδέχομε αυτο του πλαισιου αλλα δεν μου αρέσει να τρέχω για κάθε προϊον που αγοράζω για αντικατάσταση, πχ: μητρικές,μνήμες,τροφοδοτικο κτλπ. Αρα προτιμώ κάποιο μαγαζί που θα μου πουλήσει ενα προϊον το οπιο να μην χρειάζετε αντικατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Είναι λίγο δύσκολο να μαντέψει ο μαγαζάτορας αν ένα κομμάτι θα αντέξει 1 ή 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα απλά κοιτάζοντας το εξωτερικό του περίβλημα. Απλά ψάχνεις άμα σου συμβεί η στραβή να έχει κατανόηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Aπο την ΚX18Ds-Pro II εμεινα απολυτα ευχαριστημενος. Πολυ "ανθεκτικο" board... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.