metal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 Παιδια, θελω να χρησιμοποιήσω το τροφοδοτικό μου (ATX) χωρις την μητρικη. Εχω ακουσει οτι πρεπει να γειωσω το πρασινο καλωδιο , ομως οταν το συνδεω λειτουργει για 2-3 δευτερολεπτα και μου σβηνει! Δοκιμασα να του συνδεσω μια αντισταση 160Ωμ και δουλεψε. Παρ'ολα αυτα οταν τραβαω το παραμικρό ρευμα πχ. μια λαμπα uv (5mA) σβηνει, πραγμα που δεν συμβαινει οταν το συνδεσω στην μητρική. Καμια ιδέα για το τι μπορω να κανω?
circular1442169068 Σεπτέμβριος 7, 2005 #2 Σεπτέμβριος 7, 2005 Πολλά τροφοδοτικά σβήνουν αν δεν εχουν φορτίο. Αν συνδέσεις μια συσκευή πάνω που να τραβάει κάποιο αξιοπρεπές ρεύμα (πχ οχι μονο ενα φανακι) τοτε θεωρητικα απλα γειωνοντας το πρασινο δεν θα πρεπει να σου σβηνει και δεν χρειαζεται αντισταση.
metal Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 7, 2005 Εχοντας συνδεδεμενη μονο την συγκεκριμμενη αντισταση λειτούργεί, οταν προσθεσω την λαμπα uv τοτε σβήνει
Gr_God Σεπτέμβριος 7, 2005 #4 Σεπτέμβριος 7, 2005 Εχοντας συνδεδεμενη μονο την συγκεκριμμενη αντισταση λειτούργεί, οταν προσθεσω την λαμπα uv τοτε σβήνειΤοτε απλα ειναι απο τα ευαισθητα. Και εμενα ενα antec που ειχα εσβηνε οταν αναβα το cold cathode και επαιζε μια χαρα.Η απλα η UV σου ειναι σπασμενη!
metal Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #5 Σεπτέμβριος 8, 2005 Πως εξηγεις ομως το οτι οταν ειναι συνδεδεμενο στην μητρική λειτουργει κανονικότατα και σε μεγαλυτερα ζόρια?
Gr_God Σεπτέμβριος 8, 2005 #6 Σεπτέμβριος 8, 2005 Πως εξηγεις ομως το οτι οταν ειναι συνδεδεμενο στην μητρική λειτουργει κανονικότατα και σε μεγαλυτερα ζόρια?Καμια σχεση, μπορει να νομιζει οτι το φως κανει 'σωμα' προκαλωντας εστω και ελαχιστο 'θορυβο' στην γραμμη, γιαυτο και σβηνει. Το κυκλωμα προστασιας του το κανει. Δεν ζοριζεται.Υποθεσεις κανω παντα.
Jason1442169106 Σεπτέμβριος 8, 2005 #7 Σεπτέμβριος 8, 2005 H uv σου ειναι σιγουρα οκ?Σε αλλο τροφοδοτικο δουλευει?
metal Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #8 Σεπτέμβριος 8, 2005 Η uv οπως ειπα δουλευει στο ιδιο τροφοδοτικο αλλα μονο οταν αυτο ειναι συνδεδεμενο στην μητρικη.
AquaSonic1442169069 Σεπτέμβριος 9, 2005 #9 Σεπτέμβριος 9, 2005 που σαι chief, βαλε του κανα cd-rom πανω και δες τοτε. Γενικα βαλε του λιγο παραπανω φορτιο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.