K.K Ιούλιος 6, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Ύδωρ σκέφτεσαι καθόλου; Και για θόρυβο και για ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 6, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Τηγάνισέ τον να μας πείς στους πόσους βαθμούς θα κάνει μπουρμπουλίθρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 6, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Την polo 735 την έχω εγώ, στισ χαμηλες στροφές της δεν ακούς τίποτα, στις υψηλές βάζω βάρος στο pc γιατί φοβάμαι μην απογειωθεί!! πάντως συμφέρει! Α!!! και να χρησιμοποιήσεις τον ροοστάτη, όχι το αυτόματο με την θερμοκρασία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Ιούλιος 6, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Κ.Κ το εχω σκεφτει πολλες φορες.Εχω διαβασει και guides,αλλα δεν περισυουν λεφτα για να βαλω υδωρ.Μyralis:Δεν καταλαβα την τελευται προταση σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 6, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από manosoneΜyralis:Δεν καταλαβα την τελευται προταση σου.. οι στροφές του ανεμιστήρα μπορούν να ελέγχονται είτε από έναν αισθητήρα θερμότητας είτε από ποτενσιόμετρο, σου λέει να προτιμήσεις το ποτενσιόμετρο, μάλλον λόγω του ότι ο αισθητήρας θα σου κρατάει τον ανεμιστήρα σε υψηλές στροφές Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Ιούλιος 6, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Οκ καταλαβα.Τι ειναι ομως το ποτενσιομετρο?Ποσο εχει.Που θα το βρω κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racing Ιούλιος 23, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Kαι το δικο μου pc ακι το τελευταιο καιρό χτυπαει 95-105 βαμθούς.... Τι ψύκτρα προτεινετε για p4 -3.4GHZ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Ιούλιος 23, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Τι λετε ρε παιδια τωρα?! 95-105 βαθμους?! Racing τη μητρικη εχεις?Εγω προτεινω mia ydrocyjh αν δεν θες να ξοδεψεις πολλα, (αλλα αξιζουν τα πολλα για μια custom ετσι?) το entry kit της asetek με 100 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 23, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 ροοστάτης=ποτενσιόμετρο=ρυθμιζόμενη αντίσταση=dimmer (δεν θυμάμαι την ελληνική απλή λέξη)! μαζί με την polo είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racing Ιούλιος 24, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Elu Thingol Τι λετε ρε παιδια τωρα?! 95-105 βαθμους?! Racing τη μητρικη εχεις? Εγω προτεινω mia ydrocyjh αν δεν θες να ξοδεψεις πολλα, (αλλα αξιζουν τα πολλα για μια custom ετσι?) το entry kit της asetek με 100 ευρω. Fujitsu GA 8l848PM Αυτή είναι η μητρική... Ασε μολις είδα το 105 αισθάνθηκα κάπως .... εχω αναγκαστει και το εχω χωρίς το κουτί τώρα... και είδα σημαντικοτατη διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Ιούλιος 24, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Σημαντικοτατη διαφορα οπως...? Μην το ψαχνεις λεει οτι ναναι η μητρικη. Κανε το τεστ δαχτυλου. Πιασε την ψυκτρα σε idle και αν ειναι χλιαρη/κρυα nothing to worry about...τωρα αν δεν μπορεις να την πιασεις/καεις(αυτο σημαινει 100 βαθμοι) τοτε...αλλα δεν υπαρχει περιπτωση...EDIT: Και τωρα που το σκεφτομαι...οι πρεσκοττ στους ποσους βαθμους εχουν shutdown? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racing Ιούλιος 24, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Elu Thingol [Σήμερα, στις 17:36] Σημαντικοτατη διαφορα οπως...? Μην το ψαχνεις λεει οτι ναναι η μητρικη. Κανε το τεστ δαχτυλου. Πιασε την ψυκτρα σε idle και αν ειναι χλιαρη/κρυα nothing to worry about...τωρα αν δεν μπορεις να την πιασεις/καεις(αυτο σημαινει 100 βαθμοι) τοτε...αλλα δεν υπαρχει περιπτωση...EDIT: Και τωρα που το σκεφτομαι...οι πρεσκοττ στους ποσους βαθμους εχουν shutdown? Πριν οταν εφτανε σε τρελες θερμοκρασιες μου εβγαζε μυνημα και εκλεινε μονο του.Τωρα πια απλα δεν το κανει αυτό...Θα σε βοηθαγε να βγαλω μια φωτο την μητρικη μπας και βγαλεις καπιο νοημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 20, 2005 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Fujitsu οπως τα κλιματιστηκα που κρατανε τον χορο σε χαμηλες θερμοκρασιες; :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 26, 2005 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 δεν σκεφτεσε w/c ειναι λιγο ακριβο αλλα το pc εχει αλλη οψη κ πιστευω κ καλυτερες θερμοκρασιες βασικα αυτο που πιστευω οτι εχεις ειναι οτι λειπει θερμοαγωγιμη παστα απο την cpu sou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.