Jump to content

Ψ Η Ν Ο Μ Α Ι ! ! !

manosone1416003187

Recommended Posts

Μετα απο τις εχμ...χμ... υψηλες θερμοκρασιες της CPU μου,λεω να διοργανωσω ενα παρτυ αυριο βραδυ στο οποιο θα κερναω αυγα ματια...:blink: .Εννοειται made by CPU.Μην πει κανεις τιποτα.,σε λιγο θα βαλω ψυκτρα με ανεμηστηρι.Και τωρα εχω αλλα δεν βαζω το ανεηστηρι γιατι κανει θορυβο...Παρακαλω να ειστε ευγενικοι στα σχολια σας:p :p :p

post-1562-1416071550,3461_thumb.jpg

Εγω απορω γιατι το ποσταρες καταρχην.....Αν θες να συνεχισεις να χρησιμοποιεις το καημενο το πισακι στο μελλον, κλειστο, βαλε AS5 και την ψυχτρουλα με ανεμιστηρι και ξανααναψε το..! Αυτο δεν σε ταλαιπωρει, εσυ γιατι το κανεις?

Αυτό είναι για το σύστημα της υπογραφής σου; Αν είναι στα default μια ψύκτρα των 10-15 θα σου κάνει δουλειά. Λογικά η ψύκτρα που έχεις τώρα πρέπει να έχει πυρακτώσει, σε αντίθετη περίπτωση δεν πατά σωστά.

Οταν εκανε το ποστ ειδε μονο το μηνυμα, η CPU ελεγε 92 αλλα δεν εδωσε σημασια :p

Ελπιζω να τον προλαβα αφου με εκπληξη ειδα οτι δεν ειχε ουτε Speedfan ουτε MBM...

Δεν θελω να τον ρωτησω ποσο καιρο τρεχει το pc χωρις fan ....:cry:

Το ειχα ανοιχτο και μου ειχε παρει τα αυτια.Ε μικρος ειμαι ακομα..!Αν δεν καψω δεν θα μαθω:p.Αλλαξα ψυκτρα(thanx RaNd),η οποια δεν ξερω τι μαρκα ειναι παρολα αυτα πιανω την βαση της ψυκτρας και ειναι κρυα.Το ΜΒΜ ομως λεει αλλα.Λεει 75.Αποκλειεται ομως γιατι η ψυκτρα και παταει καλα και ειναι κρυα(σχετικα).Μου ειπε λοιπον ο RaNd να φλασαρω το BIOS.Αυτα βασηκα επρεπε να το ειχα κανει καιρο γιατι αντιμετωπιζω που και που και ενα αλλο προβλημα.Oποτε θα αλλαξω και θα παρω και αλλη ψυκτρα-μαλλον τη Thermaltake Polo 735-.

• 4 weeks later...
  • 4 months later...

Το οτι η ψυχτρα ειναι κρυα δεν ειναι καλο επειδη η δουλεια της ειναι να απαγει την θερμοτητα, πραγμα που δεν κανει αν ειναι κρυα.Αν σε ενοχλει γενικα ο θορυβος μπορεις να παρει καποιο ποιοτικο ανεμιστηρακι (Sun,papst...) και να μην ακους τιποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.