Jump to content

Τι προτείνετε???

panblock

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παιδιά θέλω την βοηθειά σας.

Εχω μια φιλη στην καλών τεχνών και θέλει να αγοράσει καινουργιο υπολογιστη για επεξεργασια video και εικόνας, και ισως και να χρησιμοποιει κανα σχεδιαστικό προγραμμα. Τι προτείνετε, Α64 ή Ρ4; Για καρτα γραφικων και μνημη τι λέτε???

Ακουω προτασεις! Ευχαριστω!

Σε συμφέρει να έχεις διπύρηνο. Ο ένας τρόπος είναι να πάρεις εξαρχής έναν επεξεργαστή ίντελ διπύρηνο και να να τα σκάσεις . Λίγο αργότερα θα μάθεις ότι ακόμη και ο ceo της ίντελ παραδέχτηκε ότι η σχεδίαση τωω τωρινών διπύρηνων ήταν πρόχειρη.

Μπορείς να δώσεις καμμιά εκατοστή παραπάνω για επεξεργαστή ΑΜΔ διπύρηνο και το σύστημα να πετάει.

Μπορείς όμως να δώσεις λίγα χρήματα αγοράζοντας έναν 64μπιτο μονοπύρηνο να σου έρθει οικονομικότερα τώρα και σε λίγο καιρό να βάλεις στην ίδια πλατφόρμα διπύρηνο

Λοιπόν παιδιά θέλω την βοηθειά σας.

Εχω μια φιλη στην καλών τεχνών και θέλει να αγοράσει καινουργιο υπολογιστη για επεξεργασια video και εικόνας, και ισως και να χρησιμοποιει κανα σχεδιαστικό προγραμμα. Τι προτείνετε, Α64 ή Ρ4; Για καρτα γραφικων και μνημη τι λέτε???

Ακουω προτασεις! Ευχαριστω!

Διπυρηνος Χ2 σιγουρα οτι καλυτερο.

Καρτα γραφικων καλη αλλα οχι τερας. Καμια ati μεσεου μεγεθους.

Μνημη 2GB τουλαχιστον.

Και με celeron 400αρι κανεις δουλεια αλλα το πως την κανεις παιζει ρολο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.