Jump to content

Προβλημα με BIOS update βοηθεια

Evolution_R

Recommended Posts

Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου.

Πριν μια ωρα εκανα BIOS update μεσω του MSI Live Update, ειναι η δευτερη φορα που κανω, εφτιαξα κανονικα μια δισκετα σε περιπτωση που κανει failure και αρχιζω το flash, ολα καλα BIOS succesfully flashed reboot your system, το κανω reboot και βλεπω οτι στην log on screen με το logo της MSI εχουν χαλασει λιγο τα χρωματα , προχωραει κανονικα και στην boot screen μου βγαζει το μηνυμα "Βoot disk failure insert system disk" βαζω της δισκετα που εφτιαξα και μου φορτωνει ξανα για flash παταω οκ ξανακανει flash παλι succesfully, reboot....παλι το ιδιο μηνυμα, εκανα format μπηκε κανονικα στα windows περναω του drivers της μητρικης κανω restart και ξαναβγαζει το ιδιο μηνυμα.

Στο bios μπορω να μπω κανονικα και να πειραξω οτι θελω αλλα δεν μπαινει windows βοηθεια παιδια εχω φρικαρει. :087: :087: :087: :087: :087: :087: :087: :087: :087: :087:

Oχι δεν εχω dual BIOS αλλαξα τα boot sequence και μπηκε κανονικα :041: :041: :041: :041: εβαλα μονο boot απο cd-rom αλλιως δεν μπαινει αν bootαρει απο σκληρους η floppy, γιατι γινετε αυτο?

Ευχαριστω πολυ παιδια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.