Evolution_R Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου.Πριν μια ωρα εκανα BIOS update μεσω του MSI Live Update, ειναι η δευτερη φορα που κανω, εφτιαξα κανονικα μια δισκετα σε περιπτωση που κανει failure και αρχιζω το flash, ολα καλα BIOS succesfully flashed reboot your system, το κανω reboot και βλεπω οτι στην log on screen με το logo της MSI εχουν χαλασει λιγο τα χρωματα , προχωραει κανονικα και στην boot screen μου βγαζει το μηνυμα "Βoot disk failure insert system disk" βαζω της δισκετα που εφτιαξα και μου φορτωνει ξανα για flash παταω οκ ξανακανει flash παλι succesfully, reboot....παλι το ιδιο μηνυμα, εκανα format μπηκε κανονικα στα windows περναω του drivers της μητρικης κανω restart και ξαναβγαζει το ιδιο μηνυμα.Στο bios μπορω να μπω κανονικα και να πειραξω οτι θελω αλλα δεν μπαινει windows βοηθεια παιδια εχω φρικαρει. :087: :087: :087: :087: :087: :087: :087: :087: :087: :087: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Μήπως έχεις αφήσει την δισκέτα μέσα και την βλέπει σαν first boot device και γιαυτο δεν ξεκινάει τα windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 οχι την εχω βγαλει αν δεν την εχω μεσα μου βγαζει αυτο το μηνυμα αν την εχω κανει flash το BIOS.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Σεπτέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Κάτέβασε ξανα τα bios και flash και κάνε μιά άλλη δισκέτα απο την αρχή , μήπως και αυτή έχει τίποτα corrupted...(ασχετο , έχεις dual bios?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Μήπως επειδή έχεις βάλεις άλλο στα έχει γυρίσει στα βασικά οπότε και μπουτάρει από άλλο δίσκο ( πχ IDE ενώ έχεις Sata ή τουμπαλιν)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Oχι δεν εχω dual BIOS αλλαξα τα boot sequence και μπηκε κανονικα :041: :041: :041: :041: εβαλα μονο boot απο cd-rom αλλιως δεν μπαινει αν bootαρει απο σκληρους η floppy, γιατι γινετε αυτο?Ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteyez1442169121 Σεπτέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 To είχα πάθει και γώ αυτο με την msi. Μου είχε βάλει το εναν απτους 2 σκληρούς(αυτον που δεν είχε τα windows) και ψαχνώμουν.Τελίκα το βρήκα μετα απο λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.