Chr1442169074 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2005 Λοιπόν στο σύστημά μου έχω 2 δίσκους. Έναν raptor στον οποίο είναι τα windows και έναν maxtor για storage. Tα πράγματα έχουν ως εξής : αφήνω λίγο το pc και όταν γυρνάω το βρίσκω κολλημένο. Κάνω reset και αφού μπεί κανονικά στα windows , διαπιστώνω ότι ο maxtor είναι σαν να μην υπάρχει. Δεν τον βλέπει πουθενά ούτε στο bios. Τσέκαρα όλες τις συνδέσεις , τροφοδοσίες κλπ. Προσωρινά έχω το σύστημα εκτός case λόγω εργασιών.Τι λέτε να έγινε? Να το στείλω πίσω στο πλαίσιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikros Σεπτέμβριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Στο bios τον βλεπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1442169074 Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Όπως γράφω και στο αρχικό post , oύτε στο bios τον βλέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Σεπτέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 όταν τον πήρες, τον έκανες format? μπορεί να είναι αφορμάριστος...edit:το bios πρέπει να τον βλέπει όμως...τσέκαρε τις συνδέσεις σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Πινακας ελεγχου->εργαλεια διαχειρισης->διαχειριση υπολογιστη. Μετα πας διαχειριση δισκων εκει τον βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1442169074 Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Τον έχω 7 μήνες και είχα κάνει format απότι θυμάμαι. Και όπως είπα τσέκαρα όλες τις συνδέσεις. Απο κεί και πέρα ρωτάω τι μπορεί να είναι.Όταν λέω είναι σαν να μην υπάρχει το εννοώ. Δεν φαίνεται πουθενά , ούτε στη διαχείρηση δίσκων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1442169074 Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 To πρόβλημα λύθηκε.Απλά το έκλεισα τελείως για 5 λεπτά και όταν το άνοιξα , όλα ήταν κανονικά όπως πριν.Πολύ κουφό μου φαίνεται πάντως. Τι μπορεί να έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Μάλλον ρεύμα στην γραμμή του δίσκου..... Κοίτα λίγο τις τάσεις του τροφοδοτικού μετά από κάποιες ώρες εργασίας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1442169074 Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Μάλλον ρεύμα στην γραμμή του δίσκου..... Κοίτα λίγο τις τάσεις του τροφοδοτικού μετά από κάποιες ώρες εργασίας....Aυτό μου φαίνεται το πιο λογικό αν και έχω αμφιβολίες. Thnx όπως και να χει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Στανταρ το φισ της τροφοδισιας του δισκου σου..Το παθαινα και εγω πιο παλια με ενα LEvicom τροφοδοτικο..Εκλεινα το pc εβγαζα-εβαζα το φις(μολεξ) και ολα μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chr1442169074 Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Στανταρ το φισ της τροφοδισιας του δισκου σου.. Δε νομίζω γιατί δεν το πείραξα καθόλου , αφού ήμουν σίγουρος ότι ήταν κανονικά στη θέση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.