naz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 απο τις λιγες εταιρειες που αυτοσαμποταρονται τοσο απροκαλυπτα με τις πατατες που ενιοτε κανουν.....η μητρικη με το τελευταιο official bios zn120907 αρνειται πεισματικα να μπουταρει απο cd windows xp,αυθεντικο και μη....οπως και με ολα τα bootable cd που δοκιμασα απο διαφορα λειτουργικα... sτηνω χρονια μηχανακια και δεν ειχα εντοπισει αυτο το προβλημα ποτε,σε καμια μητρικη απο p3 εποχη μεχρι σημερα .ωσπου προχτες το chaintech αφου ειχε οριστει να μπουταρει απο το cd πεταγε μυνημα λαθους wrong boot disk inserted....επαθα πλακα ,δοκιμασα οτι κολπο ηξερα και δεν ηξερα αλλα του κακου....ετρωγα τα νυχια μου θελωντας να δοκιμασω και τον 3000....ωσπου σκεφτηκα να κατεβασω το official 1.0 μηπως και φταιει το μπιος....φλασαρω και τσουπ,ολα κανονικα και ωραια φορτωνω win και η ζωη συνεχιζεται...ομως,ολα τα προηγουμενα bioses δεν τρεχουν συχγρονα ουτε καν στα rated τις 400αρες kingston μου...οποτε αφου περασα win ξαναφλασαρα στο τελευταιο το οποιο δουλευει αψογα με τις μνημες μου 200 1/1 και κλοκαρει 1/1 μεχρι τα 235.... α ρε chaintech λεω απο μεσα μου και πεφτω για νανι σκεπτομενος με τα πρωτα λεφτα να παρω gigabyte..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 15, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 βεβαια μετα αφου ξαναφλασαρα στο τελευταιο αποφασισα να δοκιμασω παλι μηπως και ...δεν συνεβει ...αλλα του κακου.παλι τα ιδια τρικς μου κανει,απο οπου και αν κατεβασα το bios αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα,δεν δεχεται να bootarei απο cd....μαλιστα η ιδια η chaintech απο προχτες το δινει σε broken link,αρα δεν το δινει....τι αλλο θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.