Jump to content

Ποιοτική καρτα γραφικων

skiabox

Recommended Posts

Necro {Demon} ποιο συγκεκριμενο post δεν ειχε νοημα?

για να καταλαβω....μεχρι 5 συνεχομενα posts στο ιδιο thread επιτρεπονται?

Necro {Demon} : δεν εχω δει αλλα posts σου αλλα θα σε παρακαλεσω να μη γινεσαι προσβλητικος-μειωτικος γιατι αυτο μαλον ειναι πιο ενοχλητικο απο 5 η 10 συνεχομενα posts.

Necro {Demon} ποιο συγκεκριμενο post δεν ειχε νοημα?

για να καταλαβω....μεχρι 5 συνεχομενα posts στο ιδιο thread επιτρεπονται?

Necro {Demon} : δεν εχω δει αλλα posts σου αλλα θα σε παρακαλεσω να μη γινεσαι προσβλητικος-μειωτικος γιατι αυτο μαλον ειναι πιο ενοχλητικο απο 5 η 10 συνεχομενα posts.

ρε φιλε εγω μεσα στα πλαισια πλακας τα ειπα αυτα..... εξαλλου στο συγκεκριμενο topic εχω φαει και εγω παρατηρηση για spam επειδη απαντουσα σε διαφορες ερωτησεις σε ξεχωριστα posts και αυτο επειδη βαριομουν οχι για να παρω ''ποντους'' στο name....

ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

κοιτα τι εκανες....εκανα μια πλακα επειδη μολις μου ειχε δωσει ο jimmyfox παρατηρηση για spam και μου επιτεθηκες και μου χαλασες τη διαθεση :018:

Χαλαρωστε ρε παιδια... Πλακα εκανε ο necro... Οταν 4 ποστ πιο πανω εχει κανει το ιδιο με σενα φιλε skiabox... μαλλον εκανε πλακιτσα...

Μην τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα ρε σεις. chill

Χαλαρωστε ρε παιδια... Πλακα εκανε ο necro... Οταν 4 ποστ πιο πανω εχει κανει το ιδιο με σενα φιλε skiabox... μαλλον εκανε πλακιτσα...

Μην τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα ρε σεις. chill

κανεις δε σηκωνει μια πλακα εδω μεσα.... επειδη τα γραμματα φαινονται πιο επισημα νομιζουν πως μιλας παντα σοβαρα ..μου εχει ξανασυμβει να κανω πλακα και να μου επιτεθουν!

Μπορει να εκανες 2 post αλλα ακομα δεν απαντησες.Ποιο post δικο μου δεν ειχε νοημα?

Ασε που η φραση σου μονο πλακα δε μου φενεται εμενα(και εχω τα διπλασια χρονια απο εσενα).

Ακομα και αν ηθελες να μου κανεις πλακα ποιος σου ειπε οτι μπορεις να μου κανεις πλακα?

Με ξερεις και απο χθες?

Γι αυτο παραδεξου το λαθος σου και κοψε τη φαση εδω.

Δεν εχω καμια ορεξη να μαλωνω με κανεναν και αν με ηξερες και απο κοντα θα εβλεπες ποσο σωστος και ησυχος τυπος ειμαι.

Αυτα.

Επειδή κι εγώ δεν έχω καμμία όρεξη να μαλώνω και να κόβω "φάσεις" όπως θα έκανα σε ένα νηπιαγωγείο, η φάση κόβεται έτσι κι αλλιώς εδώ και δεν θα υπάρξουν άλλα off-topic posts.

Necro και skiabox, αν θέλετε να λύσετε οποιαδήποτε διαφορά, υπάρχουν τα PM και το MSN.

Στην ερωτηση σου skiabox εγω προτεινω μια 6800 απλη. Αν εχεις τα φραγκα πανε σε μια ultra. 6600gt δεν σου προτεινω(ειχα). Ειναι μια πολυ καλη καρτα με φοβερη αποδοση/τιμη αλλα με τους εισαγωγεις που μπλεξαμε...εμενα μετα απο καιρο στο nfsu2 μου εβγαζε artifacts σε ακλοκαριστη κατασταση. Το ιδιο και ενος φιλου μου και νομιζε οτι θελει φορματ το pc...

Στην ερωτηση σου skiabox εγω προτεινω μια 6800 απλη. Αν εχεις τα φραγκα πανε σε μια ultra. 6600gt δεν σου προτεινω(ειχα). Ειναι μια πολυ καλη καρτα με φοβερη αποδοση/τιμη αλλα με τους εισαγωγεις που μπλεξαμε...εμενα μετα απο καιρο στο nfsu2 μου εβγαζε artifacts σε ακλοκαριστη κατασταση. Το ιδιο και ενος φιλου μου και νομιζε οτι θελει φορματ το pc...

εισαγωγεις? η msi που εχει οκταβιτ λενε πως εχει γρηγορο και καλο rma ....ποια ειχες εσυ? εξαλλου αν υποθεσουμε πως παρει απο την ιδια εταιρια μια αλλη vga και του χαλασει την ιδια ταλαιπωρια θα περασει με το να ειχε παρει μια 6600gt απο την ιδια εταιρια

@ skiabox

ο SLN ι καταλαβε τη πλακα.Αν με εβλεπες και εσυ απο κοντα θα καταλαβαινες τι ηρεμος και λογικος ανθρωπος που ειμαι και εγω, γιαυτο αλλωστε εκανα μια πλακα, και οχι κανα αλητοπαιδο οπως πιθανοτατα να φανταζεσαι.Κοβω τη συζητηση εδω επειδη το ζητησε ο jimmyfox.συγγνωμη αν θιχτηκες δεν ηταν ο σκοπος μου αυτος

Αυτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.