Jump to content

H υγροψυξη μου!(56k warning)

Mikros

Recommended Posts

Αυτο το εφτιαχνα για να βλεπω οτι εχω ροη και δεν εχει σταματησει η δεν εχω ανοι3ει τιν αντλεια...

Υπαρχει και ενας απλουστερος τροπος για να ξερετε οτι εχετε ροη παντως!!!! : :118: :118: :118: :118:

CPU Temp Monitoring με scream/shutdown alarm στους π.χ. 50C. :035:

Aπειρα προγραμματα απο το cd του μοβο, mbm monitor5, κλπ

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Aν πέσει η στάθμη θα το καταλάβεις γιατί θα έχει αέρα η αντλία και θα κανει θόρυβο.

εκτός αυτου όμως γιατί να πέσει αφου θα έχεις κλειστο κύκλωμα ?? [σε προηγουμενο κλειστο wc είχα 3 μηνες το ίδιο νερο.]

λοιπον ολοκληρωσα την αγορα σχεδον ολων των κομματιων της υγροψυξης εκτος του ψυγειου που θα ερθει αυριο απο το skinny(tnx)

Πρωτα πηρα τα block απο το Skinny13 tnx πολυ!

block9ux.jpg

και μετα την αντλεια

dsc012701ki.jpg

μετα συνδεσα ολα τα εξαρτηματα που ειχα(λειπει μονο το ψυγειο) και ελεξα για διαρροες. Στην αρχη υπηρχαν καποιες διαρροες αλλα σιγα σιγα τις εφτιαξα

dsc012856rz.jpg

dsc012867lr.jpg

και τελικα το συστημα δουλευε κανονικα χωρις το ψυγειο

dsc012868hq.jpg

Τελος αγορασα 120αριδες ανεμιστηρες και τους ενωσα με (mecano lol) αυριο τηα φτιαξω και τη βαση του ψυγειου...

dsc013207zk.jpg

Οι coolermaster ειναι πραγματι αθορυβοι , αλλα φυσικα δεν εχουν και καμμια ιδιαιτερη ροη αερα . Δεν ειναι τυχαιο οτι τους λενε ψοφιομαστερ ! :D

Για υδροψυξη θα ελεγα πως ειναι αποτελουν οριακη επιλογη.

Η αληθεια ειναι πως ο 9αρης που ειχα να χτυπαει την καρτα γραφικων μου κανε καλυτερη δουλεια αλλα υπεθεσα πως αυτο συμβανει επειδη ο αερας του 12αρη μοιραζεται περισσοτερο.Για την sonc tower μαλλον θα ειναι οκ

τνχ αντε και στα δικα σου...(νομιζω σημερα τα στιναμε μαζι???):p

λοιπον σημερα πηρα το ψυγειο (tnx skinny13) και εφτια3α βαση και το στηρι3α κατω απο τον υπολογιστη αυριο οι λεπτομεριες και οι φωτο

Kαναμε 3 ατομα παραγγελεια απο το skinny και μεσα σε αυτα ηταν και 2 τανκ τα οποια τα πηραν τα αλλα 2 ατομα

Ενα μειονεκτημα των 2 αυτων τανκ ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να γεμισεις το συστημα νερο καθως ο σωληνας και το ρακορ με τον αερα που παγιδευεται εμποδιζεει το νερο να μπει στο εσωτερικο του

σημερα πηρα και το ψυγειο και εκανα μια βαση για να το στηριξω κατω απο το κουτι.

εδω ειναι το ψυγειο

dsc013321ih.jpg

dsc013313xj.jpg

και μετα εφτια3α βαση για να στηριξω τους ανεμιστηρες

dsc013285uk.jpg

dsc013301dz.jpg

Τελος εκανα μια πατεντα για να το στηριξω κατω απο το κουτι

dsc013336fh.jpg

dsc013346qc.jpg

dsc013359hn.jpg

για την τοποθετηση των μπλοκ θα αργησω λιγο γιατι εχω ενα προβλημα με το θορυβο τις αντλειας :(

Ενα μειονεκτημα των 2 αυτων τανκ ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να γεμισεις το συστημα νερο καθως ο σωληνας και το ρακορ με τον αερα που παγιδευεται εμποδιζεει το νερο να μπει στο εσωτερικο του

δεν νομιζω :001:

με ενα χωνακι γινεται ανετα η δουλεια :001:

αντε να δουμε τι θα γινει με την αντλια....

την αντλια μαλλον πισω τον κοβω να την πηγαινει με τετοιο θορυβο...μικρε σου περισεβει τιποτα για να φτιαξεις κ σε μενα μια βαση??:D:D

(μα καλα το pc που το ανεβασες??)

skinny τελικα με χωνι εγινε ι δουλεια αλλιως δεν γινοταν απλα πηρε καμποση ωρα να βγαλουμε ολο τον αέρα..

οταν λετε θορυβο τι ακριβος ενοειτε. μηπως το συστημα εχει αερα μεσα, μηπως η αντλια τραβαει αερα απο το ο-ρινγκ γιατι εμενα αυτο εκανε κ για να φτιαχτει θελει 5 λεπτα κ λιγο (μαυρη) σιλικονη...

πειραξες καθολου τπτ στιν αντλια, την προπελα μηπως?

το ψυγειο εισαι σιγουρος οτι ειναι απο ford ποιο πολυ για το big arse μου κανει απο Toyota?

αν ειναι αυτο το εχω δει απο κοντα (τωρα τελευταια σε μια μαντρα .ειχε τα χαλια του κ δεν το πηρα) εχει κατι τρυπες απο τα πλαγια οπου μπορεις να το βιδωσεις με μικρες λαμαρινοβιδες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.