Jump to content

GIGABYTE GA-8I955X PRO

d|smal

Recommended Posts

# Υποδοχή CPU:Socket 775.

# Υποστηριζόμενοι επεξεργαστές:Intel Pentium Extereme, Intel Pentium D

Ναι, υποστηρίζει.

απλα επειδη δεν το λεει ακριβως ηθελα να ειμαι 100% σιγουρος για να μην κανω καμια βλακεια.. εχω λυσαξει να παρω μητρικη και νομιζω οτι κατεληξα σ'αυτην επιτελους..

ναι εχεις δικιο απλα απλα τρωω καποια κοληματα ωρες ωρες και σκεφτομαι <<λες να μην?>> χοχο.. τεσπα εφυγε η παραγγελια..

βασικα τωρα ανχωνομαι λιγο δεν εχω ξαναβγαλει τον επεξεργαστει πανω απο την μητρικη και φοβαμαι μην κανω καμια μπουρδα αλλα θα δειξει.. ευχαριστω παντως

Δωσε μεγαλη προσοχη οταν θα βαζεις τον επεξεργαστη στο socket ! Εχει 775 πινακια τα οποια στραβωνουν ευκολα . Δυο φορες εχω στραβωσει πινακια απο τις οποιες τη μια φορα η μητρικη πηγε για RMA ...

Μεγαλη βλακεια τα pins στη μητρικη !

ναι ναι το εχψ ακουσει αυτο βλακειες της ιντελ.. η ψυκτρα μπενει ευκολα? η θα μου βγαλει το λαδι?

και κατι αλλο πριν βαλω την καινουρια πρεπει να κανω καμια ρυθμιση στα windows να σβησω τιποτα η κατι τετοιο?

Δεν ξέρω γιατί αλλά νοιώθω την ανάγκη να το πω: Η μητρική δεν είναι για socket 478 αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ 775.

γιατι εγραψα πουθενα οτι θελω για σοκετ 478?

όχι, απλώς από τα λεγόμενά σου αποκόμισα την αίσθηση ότι μπορεί να μην γνωρίζεις την διαφορά....

τεσπα 775 εχω και την περιμενω αυριο την μητρικη... απλα ειπα οτι επειδη δεν λεει πουθενα οτι ειναι για p4 ηθελα να σιγουρεφτω γιατι στην αρχη ηθελα μια της ασους αλλα εκεινη περνει μονο kingston μνημες και γι αυτο ρωτησα μην πεζει τπτ περιεργο παλι

Επιτελους την εβαλα δουλεβει κανονικα.. Μονο που στο ΒΙΟΣ μου δειχνει cpu temp 57-60 βαθμους και στο προγραμμα της gigabyte 43 καπου εκει και με τρελενει ο ανεμηστηρας τρεχει με 4000rpm πολυ φασαρια μαζι με τους αλλους που δεν τους ρυθμιζει να κατεβενει η ταχυτητα.. Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα που ξεκιναει αφου βρει cd dvd sata σκληρο σταματαει μετα και ψαχνει για αρκετη ωρα IDE drives κατι για raid μου λεει και κατι τετια αλλα εγω δεν τα γνωριζω αυτα.. Οποιος καταλαβε και μπορει να βοηθησει ας πει τιποτα..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

πήγαινε στο bios και απενεργοποίησε τους ελεγκτές raid καθώς και ότι extra ide - sata controller δε χρησιμοποιείς.

Οσων αφορα τις θερμοκρασιες , σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικες. Δοκιμασες να βγαλεις και να ξαναβαλεις την ψυκτρα ? Μηπως καποιο ποδαρακι δεν κουμπωσε σωστα ή καποιο ξεκουμπωσε ?

Mπορω να εχω raid με δυο σκληρους εναν σατα και ενα ιδε;; γιατι αν τα απενεργοποιησω εχω μονο δυο συσκευες σε ιδε και το σκληρο σατα

Mπορω να εχω raid με δυο σκληρους εναν σατα και ενα ιδε;; γιατι αν τα απενεργοποιησω εχω μονο δυο συσκευες σε ιδε και το σκληρο σατα

Απο οσο ξερω δε γινεται .

δεν πειραζει.. οκ εβγαλα και ξαναβαλα την ψυκτρα εβαλα παλι αλοιφη και τωρα ειναι μια χαρα 45 βαθμους εχω eδω στα windows μια χαρα μου φαινεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.