Jump to content

1730s........ πρόβλημα?

Memphis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους...

Μιας και είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum το 2005 εύχομαι σε όλους καλή χρονιά...

Επί του θέματος τώρα...

Αγόρασα χθες μια Lg 1730S. Με προβληματίζει το εξής:

Υπάρχουν δύο περιοχές στην οθόνη οι οποίες φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη φωτεινότητα στο πάνω και στο κάτω μέρος.

Πχ όταν βάζω μαύρο wallpaper είναι εμφανές ένα "άσπρισμα" τις οθόνης στο πάνω και στο κάτω μέρος στην περιοχή όπως φαίνεται στο πρόχειρο σχήμα.Η περιοχή με τις κουκίδες είναι αυτή με τη μεγαλύτερη φωτεινότητα.

Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρόκειται για πρόβλημα?.Τονίζω ότι είναι εμφανές όταν σκοτεινιάζει η οθόνη.Όταν υπάρχουν χρώματα δεν γίνεται αντιληπτό, προφανώς λόγο της μεγαλύτερης φωτεινότητας του υπόλοιου monitor..

Δεν γνωρίζω και κάποιον που να την έχει για να δω και μια δεύτερη οθόνη.Αν είναι κάποιος στην Πάτρα και την έχει ας μου στείλει ένα πμ να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Ορίστε και το σχήμα.

Να σημειώσω ότι δεν παίζει ρόλο η γωνία θέασης και έχω παίξει πολύ με τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα...

post-717-1416071550,0033_thumb.jpg

Συμβαίνει και σε μια που πήρα εγώ, είναι στο τρόπο λειτουργείας της και είναι φυσιολογικό. Δε ξέρω αν απλά στη δικιά σου είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία;

Για το backlight δεν μπορώ να κάνω κάτι ε?....

Foto θα προσπαθίσω να ανεβάσω....

Αυτό για την διαφορά της φωτεινότητας, αν το δεις απο άλλη οπτική γωνία διορθώνεται?

Κατέβασε λίγο τη φωτεινότητα (~70) και γύρε την οθόνη προς τα πίσω λίγο.:p

Αυτό κάνω εγώ και δεν πολυφαίνεται.

Μιας και αναφερεστε στη 1730 μπορει καποιος να μου προτεινει απο που μπορω να αγορασω καλωδιο του σηματος (δηλ. οχι ρευματος) πιο μακρυ απο τη συσκευασια γιατι οσα εχω δι=οκιμασει παιζουν θολα οσο καλης (?) ποιότητας και να ηταν?

@JiMk :Από άλλη οπτική γωνία δεν διορθώνεται το πρόβλημα, γίνεται μόνο λιγότερο αντιληπτό ανάλογα με τη γωνία...

Anyway...πρέπει να ρίξω μια ματιά σε καμία άλλη να δω αν υπάρχουν διαφορές...

Μέχρι που να γίνει αυτό υπομονή...

Και γώ αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Βασικά είδα σε βιτρίνα καταστήματος μια 1730 η οποία δεν το παρουσίαζε και έδιχνε και το μαύρο ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΥΡΟ...’ρα μάλλον είναι θέμα ρυθμίσεων, αλλά ποιος θα μας βοηθήσει;

Δοκιμάζω να ανεβάσω φωτογραφίες.

EDIT. Δυστυχώς δεν γίνεται προς το παρών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.