makithaca Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 Καλησπέρα. Μόλις παράγγειλα το mobo MSI K8N NEO2 PLATINUM με CHIPSET NVIDIA NFORCE 3 ULTRA και τον AMD ATHLON 64 3500+ 2.20 GHz VENICE SOCKET 939 BOX. Θέλω να ρωτήσω τα εξής:1. Ο AMD επειδή είναι 0,09m μήπως θα έχει κάποιο πρόβλημα να συνεργαστεί με αυτό το mobo?2. Αν αφήσω στο deafult τις ρυθμίσεις του bios θα είμαι οκ ή μήπως θα πρέπει να τις αλλάξω έτσι ώστε να βλέπει καλά η μητρική τον athlon, και αν ναι τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!Μάκης.Υ.Γ.: Έχω και 4 x 256 MB KINGSTON μνήμες 400άρες C3. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arj Σεπτέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα κοιτα και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Σεπτέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Και εγω την ιδια είχα πολλη καλη μητρικη.Στο bios το 1.8 πουειχα βαλει δεν ειχε υποστηριξη για venice.Φυσικά παιζουν αψογα!!!!Καλου κακου ομως μολις την παρεις ριξε ενα bios update.Ετσι για σιγουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.