aliendna511442169081 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 Ρε παιδιά, πριν το format δούλευε κανονικότατα.. Τώρα γιατί δεν μπορεί??? Από το bios είναι ενεργοποιημένα σίγουρα agp 8x & fastwrites. Δοκίμασα διαφορετικούς drivers και για agp και για motherboard (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δούλευαν κανονικά πριν..) και τίποτα.. Το μόνο που άλλαξε είναι κάποια updates της μικρομ@λ@κί@ς (microsoft). Λέτε να φταίνε αυτά? Η κάρτα γραφικών είναι η 9600Pro της Gigabyte και η μητρική έχει chip nForce2. Ορίστε και ένα ss από το catalyst control center για να δείτε: Σας έχει ξανασυμβεί? Υπάρχει τρόπος για να κάνω force τα settings που θέλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Σεπτέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Νομιζω οτι δεν πρεπει να εχει εγκατασταθει σωστα ο Agp driver. Στα γραφικα βλεπεις καμια διαφορα με πριν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Όπως είναι φυσικό σέρνεται.. Το κακό είναι ότι έχω σετάρει το μηχάνημα όπως θέλω μέχρι να το πάρω χαμπάρι και βαριέμαι να ξανακάνω format.. Μάλλον όμως δεν το γλιτώνω.. Τι να κάνω? Έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση πολλών drivers χωρίς αποτέλεσμα.. Κι αν κάνω format και ξαναγίνει? Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Σεπτέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 δοκίαμσε το catalyst unistaller που θα βρεις εδώ... http://www2.ati.com/drivers/cat-uninstaller.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Τελικά τα κατάφερα.. Μετά από κάμποσες απανωτές απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αποφάσισε να δουλέψει.. Για κάποιον άγνωστο λόγο δεν είχε περαστεί ο gart driver της nvidia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.