planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 Λοιπόν παιδάκια, πήγα και πήρα τα Logitech Z-5500. Σήμερα πήρα μία οπτική ίνα για να συνδέσω ψηφιακά. Τα σύνδεσα με την Neo2, αποσύνδεσα το αναλογικό καλώδιο, έβαλα από το panel των ηχείων πηγή οπτική και μου λέει "Input: Optical, No digital Data" και δεν έχω ήχο. Τί κάνω λάθος; Εντωμεταξύ στα properties του ήχου κάτω δεξιά στα windows η μπάρα του Spdif είναι γκριζαρισμένο. Έχει κάποια σχέση; Η οπτική ίνα στο άκρο της φαίνεται ότι έχει φως, λογικά δηλαδή δίνει σήμα η μητρική. Bios δεν βρήκα κάποια άλλη επιλογή ούτε στις επιλογές της κάρτας ήχου. Γιατί δεν βλέπουν οπτικό σήμα τα ηχεία; Έχω ρυθμίσει τα windows 5.1 και από τους drivers. Τί κάνω λάθος; Μήπως με κάποιο τρόπο πρέπει να πω στην μητρική να δίνει έξοδο από την οπτική; Βοήθεια! :073: :073: :073: :073: :073: :073: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Κατ αρχας ωραια ηχειακια Δε ξερω απο αυτην την καρτα που εχεις εσυ αλλα... Λογικα θα επρεπε να παιζουν κανονικα γιατι εχεις επιλεξει να παιζει απο Spdif optical Και coaxial... Ψαξε για τπτ αλλες ριθμισεις οπως συχνοτητα δειγματολειψιας (digital sampling frequency) και παιξε με αυτα 44-96+ οσο παει τεσπα μηπως ειναι αυτο... Αν μπορεις βαλε τα ηχεια με κανενα dac στην coaxial να δεις τι παιζει κ εκει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Κάρτα ήχου χρησιμοποιώ την onboard προς το παρόν. Αυτό με τις αλλαγές δειγματοληψίας κτλ. δεν έχω ιδέα πώς και αν μπορώ να το κάνω. Αύριο θα πάω την οπτική ίνα από εκεί που την πήρα και θα τους πω πως δεν δουλεύει μπας και την αλλάξουν. Μπορεί να φταίει αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Σύνδεσα τα ηχεία οπτικά με το Soundstorm της Abit NF7-S και δούλεψαν κανονικά. Άρα φταίει η μητρική. Δοκίμασα και coaxial καλώδιο και πάλι δεν δούλεψαν. Άρα; μητρική.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.