dpetka2001 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 παιδια μια ερωτηση σχτικα με το παραπανω...στο user configuration πως μπορω να βαλω επιλογη να ισχυουν οι αλλαγες που θελω να κανω μονο για συγκεκριμενους χρηστες και οχι για ολους (και Administrators)?? ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Λειτουργικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιανουάριος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Windows XP Pro στο ενα PC και Server 2003 στο αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Θα δημιουργησεις ενα νεο group χρηστων (ο,τι να'ναι) και μεσα σ'αυτο θα βαλεις μονο τους χρηστες που θες να εφαρμοσεις το policy. Τελος θα βαλεις το policy να εφαρμοζεται στο συγκεκριμενο group και οχι σε μεμονομενους χρηστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιανουάριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:51] Θα δημιουργησεις ενα νεο group χρηστων (ο,τι να'ναι) και μεσα σ'αυτο θα βαλεις μονο τους χρηστες που θες να εφαρμοσεις το policy. Τελος θα βαλεις το policy να εφαρμοζεται στο συγκεκριμενο group και οχι σε μεμονομενους χρηστες. αυτο πως γινεται?? η εφαρμογη του policy στο συγκεκριμενο γκρουπ εννοω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιανουάριος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 κανεις να με διαφωτισει στην παραπανω ερωτηση μου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιανουάριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Στο Active Directory θα φτιάξεις νέο organizational unit και θα εφαρμόσεις τα policies που θες πάνω σε αυτό. Μετά θα μεταφέρεις όσους user ή και μηχανήματα θες να παίρνουν το συγκεκριμένο policy(ies) μέσα σε αυτό.Για να εφαρμόσεις policy πάνω στο OU, right click-->properties-->Group Policy-->new, add, edit κλπ,κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιανουάριος 20, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 το Active Directory αν δεν κανω λαθος απαιτει Domain Controller ετσι?? εγω δεν εχω...υπαρχει καποια αλλη λυση?? ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιανουάριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Ναι, νόμιζα ότι στα 2003 έχεις σηκώσει AD. Για local policies δεν το έχω ψάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από dpetka2001 [16-01-2005 02:27] αυτο πως γινεται?? η εφαρμογη του policy στο συγκεκριμενο γκρουπ εννοω... Απλα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιανουάριος 21, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 καποια policies ομως οπως το don't run specific applications ειναι στο user configuration...εκει δεν εχει αυτη την επιλογη που λες...αυτο που λες ισχυει μονο για τα user rights assignment απ'οτι βλεπω...εκτος και αν μπορω να κανω δικο μου Policy με αυτα που θελω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από dpetka2001 [Σήμερα, στις 02:52] καποια policies ομως οπως το don't run specific applications ειναι στο user configuration...εκει δεν εχει αυτη την επιλογη που λες...αυτο που λες ισχυει μονο για τα user rights assignment απ'οτι βλεπω...εκτος και αν μπορω να κανω δικο μου Policy με αυτα που θελω... Ειναι υποχρεωτικο να το κανεις με policy; Γιατι δεν το κανεις με τον πιο απλο και σιγουρο τροπο, να κοψεις προσβαση στο εκτελεσιμο της εφαρμογης απο τα security settings; Κι αν δεν θελεις οι χρηστες αυτοι να εχουν προσβαση σε ολοκληρο τον φακελο που βρισκεται η εφαρμογη, εφαρμοζεις τους περιορισμους στον ιδιο τον φακελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιανουάριος 31, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 ναι μαλλον ετσι θα το κανω τελικα...θα απαγορεψω προσβαση σε ολο το System folder...thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Φεβρουάριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 το είχα ψάξει και εγώ αυτό το θέμα τελικά η λύση που ζητάς είναι εδώΛύση! Επίσης για να μην βλέπουν το παρτιτιον που έχεις το λειτουργικό έχει μια επιλογή να κρύψεις το C: or D: drive. Εφαρμόζοντας αυτά θα είσαι ο κυριάρχος του υπολογιστή σου!!!!Εγώ το εφάρμοσα για να μην μπορεί ο αδερφός μου να κάνει ζημιά στον υπολογιστή καθώς και για να μην μπαίνει στο ιντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Φεβρουάριος 5, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...θα το ψαξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Φεβρουάριος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 ότι χρειαστείς ρώτα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 6, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αυτά τα αδέρφια τελικά πολύ ζημιογόνα ρε παιδάκι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Φεβρουάριος 6, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 άστα να πάνε. Έχουν μια μανία να σβήνουν ρε παιδί μου. Και από την άλλη τα ΧΡ είναι ένα μπάχαλο. Μπορεί ο καθένας να σβήνει από το σύστημα αρχεία κρίσιμα για τη λειτουργεία έτσι απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.