forthnet Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2005 Μια μητρική για να πάρει DDR2 θα πρέπει να λέει στα χαρακτηριστικά της ότι δέχεται ddr2 ή ανάλογα με τους τύπους που λέει πχ.PC2100 κλπ???Δηλαδή αν λέει Υποδοχές μνήμης: 4 x 400MHz και μέχρι 4 GB τί σημαίνει?Ευχαριστώ!!!
Stelaras Σεπτέμβριος 4, 2005 #2 Σεπτέμβριος 4, 2005 Πρεπει να αναφερει οτι παιρνει DDR2 . Οι ddr2 παιζουν σε PC4200 , PC5400 κλπPC2100 ειναι DDR απλη .Αυτο που λες πρεπει να ειναι απλη DDR PC3200 (400Μhz) . Και σημαινει οτι παιρνει 4 dimm του ενος Gigabyte το καθενα .Καλυτερα δωσε link ή μοντελο , ωστε να ειμαστε σιγουροι.
forthnet Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αμέσως: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.527132Είναι καλή,λέει τίποτα.Βασικά θέλω μια φθηνή επιλογή για τη νέα σύνθεση και είδα ότι το chipset είναι με βάση το πρότυπο nf4 οπότε πιστεύω πως θα είναι καλή.Τί λές??
forthnet Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #5 Σεπτέμβριος 4, 2005 Δεν με πειράζει γιατί όλες οι μητρικές μου 1 χρόνο εγγύηση είχαν!!Καμιά δε χάλασε σ'αυτό το χρονικό διάστημα...όλες χάλασαν ή αντικαταστάθηκαν 2 και 3 χρόνια αργότερα.
Stelaras Σεπτέμβριος 4, 2005 #6 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αυτη η μητρικη παιρνει DDR1 . Πιστευω οτι μπορεις να βρεις αλλες μητρικες πιο αξιοπιστες απο την jetway , χωρις να πληρωσεις πολλα παραπανω.
SLN Σεπτέμβριος 5, 2005 #7 Σεπτέμβριος 5, 2005 Η jetway SLI (GT4 νομιζω) εδωσε ρεστα...Διαβασε στο anandtechhttp://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2506&p=1H απλη δεν ξερω τι κανει... αλλα φαινεται οτι η εταιρια κανει "ανοιγμα" και η μητρικη ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ αξιολογη και ΟΧΙ αναλογη του ονοματος jetway (μουφα). Προσωπικα για 80 ευρω θα το ρισκαρα. Αλλιως MSI K8N Neo4
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2005 #8 Σεπτέμβριος 5, 2005 στην αμερικη η ετειαρια αυτη εχει πολυ καλο ονομα , ασχετο που στην ελλαδα δεν ειναι γνωστη. Εχω μια τετοια στο κατεβαστηρι με το σελερονι και ειναι αψογη και φουλ σε εξοπλισμο και τρεχει αφοβα 2 χρονια τωρα χωρις κιχ.
SLN Σεπτέμβριος 5, 2005 #9 Σεπτέμβριος 5, 2005 Καλο ονομα ετσι οπως το εννοεις εχουν ολες ρε Γιωργο. καλο ονομα, για μενα, δεν σημαινει να δουλευει. Απλα να εχει ενα "ανοιγμα" στο enthusiast κομματι. Να μην ειναι απλα μια μητρικη 30 ευρω για το "κατεβαστηρι στο σελερονι" αλλα μαι μητρικη για το κυριως συστημα σου Και η ECS εκανε "ανοιγμα" με την Extreme σειρα αλλα φαινεται να μην εκανε και κατι το τρομερο.
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2005 #10 Σεπτέμβριος 5, 2005 ναι ενταξει , αλλα οταν παιρνεις gigabyte και σταματαει να δουλευει σε 3 μηνες τοτε τι να πεις? συμφωνω οτι ειναι για το κυριο συστημα , αλλα νομιζω οτι 2 χρονια ανοιχτη με εξαιρεση το μηνα αυγουστο καθε ετους ειναι αξιοσημειωτο της αντοχης. ΕΠισης στην ελληνικη αγορα δεν φερνανε καποια καλυτερη μητρικη για να πω μπορω να δοκιμασω. Στο εξωτερικο ομως εχω ακουσε καλα λογια σε φορουμ (ocers.co.uk)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.