Jump to content

Φθηνές Memory Stick

Dentoc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω για Memory Stick Duo Pro 1GB (κατά προτίμηση τη Gaming της Sandisk) και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει που μπορώ να βρω τη φθηνότερη τιμή (από Ελλάδα ή ευρωπαϊκό eshop). Μέχρι στιγμής η καλύτερη τιμή που έχω βρει είναι εδώ.

Δεν θα βρεις ευκολα πιο φθηνες ... Την τελευταια εβδομαδα ψαχνω και εγω για να παρω ακριβως 2 τετοιες ... αλλα απο εξωτερικο (72 Eυρω κομπλε) . Μπλεκουν τα πραγματα με το τελωνειο και δεν ξερω αν βγει ακρη . Αν δηλαδη πεσει τελωνειο 20% ... ειμαι στο οριο . Αν γινει 30% ... τοτε δεν αξιζει ουτε για πλακα . Και πιο πολυ παει η δουλεια για 30+% ... αφου 19% ειναι το ΦΠΑ .

Εγώ παράγγειλα μία από το Fleamarket (έχει κλείσει, θα κλείσει, κανείς δεν ξέρει) 115ε τελική τιμή. Καινούργια και θα έρθει απο το χονκ κονκ.

Technikdirekt

89€ + 22€ τα μεταφορικά = 111€

Αν βρεις κανα δυο φίλους και παραγγείλετε μαζί, μοιράζεστε τα μεταφορικά. ;)

Κάποια στιγμή που ψάχναμε με τον Τάκη (Linos80) για το PSP, υπήρχε μία πληροφορία για ένα μαγαζάκι (που το είχε βρεί ο Τάκης) με μνήμες Sandisk 1GB με 100€ τελική....

Τάκη, συνεχίζει να ισχύει, γιατί θέλω 3 τέτοιες, ένεκα το καινούργιο μου τηλεφωνάκι (K750i). Και απ' όσο ξέρω και ο Indiana θέλει.

Δεν κανονίζουμε καμιά ομαδική;

Κάποια στιγμή που ψάχναμε με τον Τάκη (Linos80) για το PSP, υπήρχε μία πληροφορία για ένα μαγαζάκι (που το είχε βρεί ο Τάκης) με μνήμες Sandisk 1GB με 100€ τελική....

Τάκη, συνεχίζει να ισχύει, γιατί θέλω 3 τέτοιες, ένεκα το καινούργιο μου τηλεφωνάκι (K750i). Και απ' όσο ξέρω και ο Indiana θέλει.

Δεν κανονίζουμε καμιά ομαδική;

Εγώ είμαι μέσα για ομαδική. :)

Technikdirekt

89€ + 22€ τα μεταφορικά = 111€

Αν βρεις κανα δυο φίλους και παραγγείλετε μαζί, μοιράζεστε τα μεταφορικά. ;)

Και η ιδέα της sa1901 είναι καλή. ;) Θα μας έρθει 89€ το κομμάτι + 22€ δια τον αριθμό των ατόμων της ομαδικής. :) Επομένως αν μαζευτούμε πάνω από 2 άτομα θα μας έρθει κάτω από 100€. :033:

Αν κανονίσετε τπτ ενημερώστε με! :D

Της sandisk ειναι πολυ πιο γρηγορη απο οτι εχουν δειξει τα συγκριτικα που εχουμε διαβασει.

Γενικοτερα η sandisk αποτελει τη πρωτη μου επιλογη σε θεματα τετοιων αποθηκευτηκων μεσων.

Υ.Γ. Για ομαδικη ΔΕΝ ειμαι μεσα αλλα θεωρω οτι η περιπτωση που συζητατε ειναι εξαιρετικη απο αποψη τιμης οποτε χτυπηστε την αμεσα.

Ποιο "καλή" κάρτα memory stick είναι αυτή που λέτε της sandisk gamers 1gb ή αυτή της sony ?

Η συγκεκριμένη της Sony που έχεις στο link είναι High Speed κι άρα γρηγορότερη από τις απλές (όπως τις Gaming της Sandisk).

Τώρα από θέμα αξιοπιστίας κι εγγύησης προτιμώ με κλειστά τα μάτια τη Sandisk.

Οι Gaming MSDP (Memory Stick Duo Pro) της Sandisk είναι όπως κάθε άλλη MSDP, με μόνη διαφορά ότι αντί για το μπλε περίβλημα της Sandisk ή το μαύρο της Sony έχουν ένα διαφανές σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τη χωρητικότητα (οι 1GB είναι κίτρινες).

Άντε να κανονίσουμε γρήγορα ομαδική από Technikdirekt, γιατί θέλω να χτυπήσω 2... :p

Ξέρει κανείς αν μπορούν αυτές οι 1GB να μπούν εκτός από Sony Ericsson Κ750i και σε Sony Ericsson S700i ???

Υ.Γ. Για ομαδικη ΔΕΝ ειμαι μεσα αλλα θεωρω οτι η περιπτωση που συζητατε ειναι εξαιρετικη απο αποψη τιμης οποτε χτυπηστε την αμεσα.
Από εκείνο το μαγαζάκι που είχες βρει με 100€ τελική, δεν παίζει;

Πηρα τηλεφωνο στον τυπο και μου τα μασαγε.

110 ευρω μου ειπε + του οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες για μια ακομη φορα.

Θεωρω οτι η καλυτερη τιμη που μπορειτε να βρειτε αυτη τη στιγμη ειναι αυτη που συζητιεται παραπανω.

Ξέρει κανείς αν μπορούν αυτές οι 1GB να μπούν εκτός από Sony Ericsson Κ750i και σε Sony Ericsson S700i ???

Τελικά το S700i παίρνει μέχρι 128ΜΒ MSDuo.

Πηρα τηλεφωνο στον τυπο και μου τα μασαγε.

110 ευρω μου ειπε + του οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες για μια ακομη φορα.

Θεωρω οτι η καλυτερη τιμη που μπορειτε να βρειτε αυτη τη στιγμη ειναι αυτη που συζητιεται παραπανω.

Χμμμμμ.... Μάλιστα. Λέτε να πάρουμε από εξωτερικό τελικά;
Η συγκεκριμένη της Sony που έχεις στο link είναι High Speed κι άρα γρηγορότερη από τις απλές (όπως τις Gaming της Sandisk).

Oι high speed της sony ειναι πιο αργες απο την gaming της sandisk .

Για τους πιο απαιτητικους υπαρχουν και οι Ultra της sandisk , αλλα τσιμπανε λιγο οι τιμες.

Χμμμμμ.... Μάλιστα. Λέτε να πάρουμε από εξωτερικό τελικά;

To Techikdirekt είναι 100% αξιόπιστο. Έχω πάρει από εκεί 4-5 φορές. Μόνο που χρειάζεται πιστωτική κάρτα για τις αγορές.

Oι high speed της sony ειναι πιο αργες απο την gaming της sandisk .

Για τους πιο απαιτητικους υπαρχουν και οι Ultra της sandisk , αλλα τσιμπανε λιγο οι τιμες.

Έχει και από αυτές

SanDisk 1GB Ultra II Memory Stick PRO DUO 107€

Για οποιον ενδιαφερεται , υπαρχουν οι εξης δυο δημοπρασιες στο e-bay

H 1η ειναι Αγγλια και η τελικη τιμη με μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 77Ευρω περιπου.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7543719918&sspagename=ADME:B:AAQ:US:1

Η 2η ειναι Γερμανια και η τελικη τιμη με τα μεταφορικα ειναι 83Ευρω περιπου.

http://cgi.ebay.de/SanDisk-1GB-Memory-Stick-PRO-DUO-Gaming-Sony-DSC-T3-PSP_W0QQitemZ7543477538QQcategoryZ46410QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Yπαρχουν και αλλες αν ψαξετε , αλλα με χειροτερη τιμη .

Οπως και να εχει ... τα 100Ε για Ελλαδα μου φανταζουν πολλα .

Μόλις αγόρασα μιά τέτοια.

Είναι καλή τιμή. Αν θέλετε προχωράτε. Δεν υπήρχε κάποιο συμφέρον για ομαδική αγορά, οπότε και προχώρησα μόνος μου.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7543123796

Wow! Περιμένω να δώ πότε θα σου έρθει και ποιο θα είναι το τελικό κόστος! Και μετά αν είναι θα πάρω και γώ! :040:

Έχει ήδη πληρωθεί μέσω PayPal.

Η ανάλυση του κόστους:

Your total is:

$61.00 per item

$15.00 insurance (required)

$20.00 shipping/handling

-----

$96.00 = Total δηλαδή 77€ τελική

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.