Jump to content

Ποια μητρικη για prescott 3.2?

d|smal

Recommended Posts

τι ειναι καλυτερο το nforce4 η το 955? σκεφτομαι να αγορασω μια καινουρια μεχρι 200ευρω το πολυ γιατι η δικια μου ειναι αισχος αλλα να ειναι κ επενδυση να μην ειναι αχρηστη σε ενα χρονο.. δεν με νοιαζει το ο/c.. Τι προτεινετε?

Η 955 ειναι σαφως καλυτερη .

Για του χρονου ομως δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια , μιας και ακουγονται πολλα . Θα εχουμε παλι εξελιξεις με τις νεες γενιες . Θα βγει νεο chipset , οποτε "don't hold your breath"

σκεφτομουν πιο πολυ για nforce4 λογω sli πιο πολυ και στο ram παλι ειδα οτι oi nforce ειναι λιγο πιο γρηγορες απλα ρωταω εδω γιατι δεν του εχω κ πολυ εμπυστοσυνη.. βεβαια μπορω να περιμενω κ λιγο καιρο ισως πεσουν οι τιμες

Ασε τα περιοδικα να λενε ..

Μια nforce 4 μπορει να εχει SLI , αλλα καποια στιγμη θα το δωσει και στην Intel.

Θελεις να βαλεις SLI εσυ ??? Και δεν θελω απαντηση του τυπου , δεν ξερω ή μπορει .

Θελω ενα ναι ή ενα οχι . :)

Και πιο γρηγορη να ειναι η nforce , δεν θα ειναι πιο σταθερη .

To να περιμενεις για να πεσουν οι τιμες παντα υπαρχει . Το θεμα ειναι ποτε το χρειαζεσαι .

επει δη βλεπω πως μια μητρικη με sli ξεκιναι απο 140 ενω η αλλη ξεκιναει απο 190 σκεφτομαι οτι καλο θα ηταν να παρω με τα 140 που θα εχω κ το περιβοητο αυτο sli! επειδη τωρα εχω να διαθεσω καποια χρηματα θελω να παρω τωρα γιατι μετα θα λεω κριμα που δεν πηρα τοτε κ πεταξα τα λεφτα μου αλλου..

νομιζω οτι εισαι λαθος γιατι εδω και καιρο υποστιριζουν και τους επεξεργαστες της ιντελ

Στα χαρτιά ναί.

Αλλά υπάρχουν τέτοιες μητρικές στην αγορά ??

Αν δέν κάνω λάθος μόνο η Epox και η DFI έχουν από ένα μοντέλλο....και δέν κυκλοφορούν εδώ.

*edit*

Εχεις δίκιο υπάρχουν και εδώ τα μοντέλλα της ASUS & MSI & G/B

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522421 αυτη μπορει να εχει 17 euro παραπανω απο τα 200 αλλα τα αξιζει τα λεφτα της.....

ΧΑΛΑΡΑ η καλητερη

SLI ψαχνουν για κοροιδα????

955 θα σου προτεινα και εγω αφου εχεις Ιντελ cpu

Και γω τα γιδια θα πω

Αsus P5WD2 PREMIUM αβλεπι για Ιntel...Ξεκολατε με αυτο το SLI πια.

Δεν λεω καλη φαση για τους καυλ###νους, αλλα εχετε υποψη σας οτι μια καρτα next generation πιανει παντα τις επιδοσεις του 2χ σε SLI, οποτε θεωρω οτι δεν αξιζει (εκτος και αν κανετε τοπ αναλογο 7800gtx sli καθε φορα..).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.