Jump to content

Αναβάθμηση σε socketA

Sir_Dimitris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή και να βάλω τον Sempron2800+ και τώρα έχω τον Athlon XP1800+(palomino).Αξίζει ή να ψάξω για κανέναν Athlon μεγαλύτερο?Η μητρική είναι Albatron KX18DS Pro με το nForce2 400 Ultra.

Aν εβρισκες κανενα μεταχειρισμενο Barton 2600+ ή ακομα 3200+ αν σκοπευεις να το κρατησεις αρκετο καιρο ακομα........

Αν μπορεις να βρεις barton θα ηταν καλυτερα. Οι sempron να ξερεις εχουν πετσοκομμενη την cache τους.

Η m/b που έχεις δέχεται άνετα 3200+/400fsb.

Αν δεν θέλεις να δόσεις πάνω απο 100ευρώ σου προτείνω

τον 2800+ με 333fsb, Barton core, 512kb cache.

Κι εγώ Barton θα πρότεινα αλλά αν δε βρεις (το πιθανότερο) μη μασάς, χτύπα τον Sempron που λες. Θα δεις αρκετά μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον 1800+.

Εαν ειχες παρει την αποφαση πιο νωρις θα μπορουσες να ψαξεις για Sempron 3000+ Που εχει πυρηνα Barton.Εγω στην θεσσαλονικη που εψαξα δεν εβρισκα πουθενα...μονο infoshop βρηκα το οποιο τωρα δεν εχει κανεναν AMD για socket Α

Τελικά πήρα τον Sempron 2800+ γιατί δεν έβρισκα κανέναν άλλον, αντέχει στο πείραγμα.Πήγα το FSB 170 για δοκιμή και όλα είναι καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.