dpetka2001 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 παιδια μια βοηθεια λιγο με το εν λογω προγραμματακι γιατι δεν μπορω να το ρυθμισω σωστα...ουτε browsing δεν μπορω να κανω...μπορει να μου πει καποιος ενα παραδειγμα απο traffic rule για να ορισω και τα δικα μου?? ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιανουάριος 18, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 καμια βοηθεια ρε παιδια?? κανενας δε χρησιμοποιει το συγκεκριμενο firewall?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Τιποτα βρε αδερφε, την πρωτη φορα που τρεχει καποιο application σε ρωταει και το ρυθμιζεις.Αν περασεις κανενα ειδος patch που αλλαζει το εκτελεσιμο (πχ: απο ΙΕ6 περνας το IE6 SP1) θα σου "ξανασφυριξει".Στο "Sytem security", tab "Settings" εχεις και τις τρεις επιλογες στο "use existingsecurity rules or ask me".Στο tab "Web" και τα τρια τα εχεις στο "Deny".Τι αλλο δεν καταλαβαινεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιανουάριος 20, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 ποιο Kerio εχεις?? εγω εχω το Winroute Firewall 6 και δε βλεπω καπου αυτες τις επιλογες...μηπως ξεριες κατι για traffic rules?? αν οχι ποιο kerio μου προτεινεις να χρησιμοποιησω?? ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από dpetka2001 ποιο Kerio εχεις?? εγω εχω το Winroute Firewall 6 και δε βλεπω καπου αυτες τις επιλογες...μηπως ξεριες κατι για traffic rules?? αν οχι ποιο kerio μου προτεινεις να χρησιμοποιησω?? ευχαριστω... Γιατι εχεις το Winroute και οχι το Personal firewall που ειναι πιο ελαφρυ, πιο εξειδικευμενο και κυριως free; Το Winroute ειναι για διαμοιρασμο κλπ, και νομιζω αρκετα πιο βαρυ, εκτος κι αν χρειαζεσαι τις routing υπηρεσιες του...Εδω παιζει:Kerio Personal Firewall 4System service: 4.0.16User interface: 4.0.16Driver 3.1.4708KFE API: 3.1.1950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Ιανουάριος 21, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 σε ευχαριστω φιλεμου...θα κατεβασω την personal edition... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Εγω απο την αλλη θα σας ελεγα να δοκιμασετε το Sygate Personal Firewall Pro (5.5.2710) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από dpetka2001 σε ευχαριστω φιλεμου...θα κατεβασω την personal edition... Προσεξε, παρ'ολο που λεει "Free" θα σου βγαλει ενα countdown 30 ημερων. Μετα απο αυτες τις μερες, θα σου "κοψει" μονο το popup & ad blocker. Το firewall θα συνεχισει να δουλευει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.