sa1901 Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #21 Σεπτέμβριος 4, 2005 Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά της.Δεν ξέρω τι γίνεται, μιας και δεν την έχω ψάξει πολύ ακόμα. Αυτά που λέει ο Γιάννης μοιάζουν λογικά. Εγώ έχω τραβήξει μόνο μέσα στο σπίτι και το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε. Πρέπει να κάνω και μερικές εξωτερικές λήψεις και μετά να βγάλω συμπεράσματα. Βλέπουμε...
schumifer Σεπτέμβριος 5, 2005 #22 Σεπτέμβριος 5, 2005 Στέλλα η konica inolta z3 βγάζει 640Χ480@30fps οπότε είναι απλά αδύνατο να ισχύει. Αν τελικά νευριάσεις διαμαρτυρήσου σε αυτόν που σου την πούλησε και κάνεχρήση του όρου περί μη ικανοποίησης μέσα στην πρώτη εβδομάδα (ή κάπως έτσι)
spybol1442169066 Σεπτέμβριος 5, 2005 #23 Σεπτέμβριος 5, 2005 Λοιπόν ΌΛΕΣ μα όλες οι ψηφιακές mini DV τραβάνε σε ανάλυση 720x576 στην κασέτα σε 2 modes. 1)Sp με 25Mbps όπου η κασέτα κρατάει 1 ώρα και ο ήχος είναι 48khz stereo 2)Lp όπου μια κασέτα τραβάει 90 λεπτά με χαμηλότερο bitrate(αλλα ίδια ανάλυση) και ήχος 32Khz stereo( αλλα μπορεί να παίξουν 2 streams) Δεν ξέρω τι εννοεί η stella για το 320x240 αλλα επειδή δεν ξέρω απέξω την camera 2 πράγματα μπορούν να συμβαίνουν : a)Γραφει video όχι στην κασέτα αλλα στη μνήμη τις κάμερας σε format motion JPG Γραφει κανονικά σε κασέτα, αλλα περνάει το video όχι μέσω καλωδίου firewire αλλα μέσω USB οποτε η κάμερα στέλνει mpeg1 stream. Γενικώς το μοντέλο 850 είναι ωραία κάμερα.Προσοχή στο γεγονός ότι όλες οι κάμερες σε indoor λήψεις θέλουν πολύ φως έως παρα πολύ.Αλλιώς έχουν θόρυβο αρκετά ενοχλητικό.Σε φως ηλιου τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Οποτε δες αν πραγματικά γραφεις σε κασέτα το video, και μπορείς να δεις κιόλας την εγγραφη σε TV μέσω του καλωδίου που περιέχει η συσκευασία!Πάντως μην φοβάσαι , σε καμια περίπτωση η κάμερα σου δεν τραβάει σε 320x240, κάτι έχεις κάνει λάθος!
sa1901 Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #24 Σεπτέμβριος 5, 2005 Γενικώς το μοντέλο 850 είναι ωραία κάμερα.Προσοχή στο γεγονός ότι όλες οι κάμερες σε indoor λήψεις θέλουν πολύ φως έως παρα πολύ.Αλλιώς έχουν θόρυβο αρκετά ενοχλητικό.Σε φως ηλιου τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Αυτό πρέπει να είναι τελικά το πρόβλημα. Είναι απίθανο να συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Όπως είπα, μέσα στην βδομάδα θα φύγω εκτός Αθηνών και θα έχω την ευκαιρία και για πολλές εξωτερικές λήψεις. Γραφει κανονικά σε κασέτα, αλλα περνάει το video όχι μέσω καλωδίου firewire αλλα μέσω USB οποτε η κάμερα στέλνει mpeg1 stream. Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει Firewire καλώδιο, παρόλο που η μηχανή έχει τέτοιου είδους υποδοχή. Με το USB καλώδιο που δίνει δεν μπορώ να κάνω σωστή μεταφορά των αρχείων; Όχι πως το καλώδιο κοστίζει (3€ το είδα στο e-shop), αλλά για να ξέρω, μην λέω βλακείες πάλι μετά...
ksessalonikios1442169074 Σεπτέμβριος 5, 2005 #25 Σεπτέμβριος 5, 2005 μεταφορά του video απο camera σε pc γίνεται με firewire καλώδιο το οποιο σχεδόν παντα δεν παρέχεται,το usb ειναι για αλλες δουλειες πχ για να τη χρησιμοποιήσεις ως web camera
alexandrosss Σεπτέμβριος 5, 2005 #26 Σεπτέμβριος 5, 2005 για να βγάλει μεγαλύτερη ανάλυση πρέπει να κανεις την μεταφορά με το firewire, γιατί το usb είναι για τα μπάζα στις κάμερες, αυτό είναι το πρόβλημακαι με το tvout να το κανεις πάλι καλά γίνετε καλύτερα, από το usb όχι όμως από το firewireκαι εγώ τα ίδια προβλήματα είχα όταν πρωτόπειρα την κάμερα μου sony trv12e mini dv και αυτή
spybol1442169066 Σεπτέμβριος 5, 2005 #27 Σεπτέμβριος 5, 2005 Για μεταφορά του dv stream στο pc xρειαζεται αποκλειστικά το firewire καλώδιο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.