Jump to content

Προτάσεις για εξωτερικό σκληρό δίσκο 2.5"..

panoc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχοντας αλλάξει 3 διαφοπρετικά frames 3.5" που φιλοξενούσαν ενα 60ρη WD και έχοντας πάντα προβλήματα (παντα μετα από λίγες ώρες χρήσης, σταματούσαν να λειτουργουν ξαφνικάκαι μετά ξανάρχιζαν, η δε δουλευαν καθόλουν... δοκιμασμένα σε 4 pc...) αποφάσισα να αγοράσω ενα επώνυμο εξωτερικό δίσκο.

Δε με ενδιαφέρει τόσο η χωρητικότητα όσο η φορητότητα μιας και τα δεδομένα που μεταφέρω δεν είναι ποτέ πάνω από 20-30GB (και ναι ΔΕΝ ειναι ταινίες) σκεφτηκα να στραφω σε έναν τέτοιο μιας και δε χρειάζετε τροφοδοτικά και κλπ.

Βέβαια αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι ανάλογο μέχρι τα 100Ε θα ήθελα να το κανει...

Αυτό που θα ήθελα να μάθω -εαν υπάρχει καποιος κάτοχος καποιου τέτιου ή παρόμιοιου μοντέλου- είναι η ταχύτητά τους... φαντάζομαι ότι θα είναι ανάλογη των δίσκων 2.5" των φορητών που πάλι θα κόβεται από την άθλια διαμεταγωγή του USB2...

Εγω προτείνω αυτον στα ιδια χρηματα αν και δεν ειναι 2,5

LACIE Σκληρός δίσκος , Design από την F.A. Porsche 160 GB USB 2.0 (300700EK)

Πληροφορική > Αποθήκευση > Εξωτερικός Σκληρός δίσκος

Τιμή Pixmania εκτός πακέτου 99 € με ΦΠΑ (33 734,25 Δρχ.)

Διαθεσιμότητα Στο Απόθεμα

http://www.pixmania.com/gr/gr/40862/art/lacie/oeecnuo-asoeio-design-aou.html?itag=3916

ΣΧΟΛΙΟ

Ο 40αρης που λες δεν συμφέρει = κοστος/mb = 2,35 €

Ο 80αρης ναι 3,5 109 € = κοστος/MB = 0,7 €

δε θα διαφωνίσω μαζί σου, σίγουρα συμφέρει... αλλά όταν πηγαίνω στις δουλείες μου, θέλω κατευθείαν Plug and pray... αντε τωρα να κουβαλάω τροφοδοτικά, καλώδια... αντε να βρώ πρίζες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.