Jump to content

GA 9600 pro

dr bill

Recommended Posts

Λοιπον την εχω φτασει 450/350 απο 397/297 που δουλευε. Εχει πετυχει κανεις περισσοτερο??? Κανενας τροπος να μετρησω θερμοκρασιες?? Παντως ο πυρηνας παει και αλλο τον εχω φτασει μεχρι 475 και την μνημη μεχρι 370 αλλα μου εβγαζε κατι λαμψεις στα γραφικα οποτε ειπα να κοψω λιγο να μην την καψω. Μιλαμε παντα για default ψυξη αν και με βλεπω να αλλαζω ανεμιστηρα και να βαζω ψυκτρακια στις μνημες οι οποιες τσουρουφλανε.

ο πυρηνας στην δικη μου (3DClub 256MB) εφτασε πολυ ψηλα (540ΜHZ) αλλα δυστυχως oi μνημες κολλημενες στο default 297 η 594DDR. τρια μεγαχερτζ παραπανω ειναι αρκετα για να πεταξει artifacts.

Μα ειναι δυνατον το default να ειναι και το oριο της?

χασαπη :) με το ατι τοολ το ψαχνω. και μπορω να την παω ακομα περισσοτερο. το θεμα ειναι οτι βλεπω καποιες λαμψεις και καποιες γραμμες να περνανε απο την εικονα και το κανει και στο 3d window αλλα και στην επιφανεια εργασιας. Αυτα θεωρουνται artifacts??? Παντως ξερω οτι ειναι προβλημα μνημης αυτο.

υπογειε δυστυχως οι ανωνυμες καρτες καποιες φορες εχουν και μαπα μνημες.

οταν πειραζω την συχνοτητα της μνημης εμφανιζονται(οχι παροδικα) μεγαλα τριγωνα τα οποια εχουν την μια κορυφη τους στο κεντρο της οθονης και συγκεκριμενα ειτε στο οπλο του πρωταγωνιστη αν παιζω τριτου προσωπου ειτε του αυτοκινητου αν παιζω racing κοκ...

*Hynix γραφουν πανω τα τσιπακια της μνημης παντως.(ειναι κακο αυτο?)

οταν πειραζω την συχνοτητα της μνημης εμφανιζονται(οχι παροδικα) μεγαλα τριγωνα τα οποια εχουν την μια κορυφη τους στο κεντρο της οθονης και συγκεκριμενα ειτε στο οπλο του πρωταγωνιστη αν παιζω τριτου προσωπου ειτε του αυτοκινητου αν παιζω racing κοκ...

*Hynix γραφουν πανω τα τσιπακια της μνημης παντως.(ειναι κακο αυτο?)

Κλασσικα artifacts . Τα hynix γιατι να ειναι κακο ???? Καλο το βρισκω.

Επισης , οι διαφορες υλοποιησεις καρτων διαφερουν και την ταση που εχει ρυθμισει η εταιρια για το GPU και τις Mνημες . Μπορει οι δικες σου να εχουν χαμηλη ταση . Εχει διαπιστωθει κατι τετοιο στο παρελθον

Μπορει ομως να ειναι και μπανανα οι μνημες.

Εγω θα πολυμετρουσα την ταση που παιρνουν οι μνημες , και στη συνεχεια θα προχωρουσα σε ενα mod .... http://unoid.net/9600pro/voltage.html

η αληθεια ειναι οτι και στα default στο FARCRY εμφανιζονταν ,σπανιοτερα μεν,artifacts αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι περνουσε ολα τα bench χωρις προβλημα

Προς στιγμην ηθελα να αγοραζω ψυκτρακια για τις μνημες,γιατι και στα default ψηνονται,αλλα απο την αλλη σκεφτηκα οτι δεν αξιζει να δαπανησω ουτε ενα λεπτο(χρηματων η ωρας!) για μια 9600Pro....

@SotosLg δωσε χαρα ρε! ο πυρηνας πρεπει να ανεβαινει πολυ ακομα!εγω με την 3DClub απο 400 το πηγα(το χειμωνα) 540ΜΗΖ χωρις προβλημα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.