Jump to content

Προβλημα με την καρτα γραφικων?

chaos

Recommended Posts

Εχω ενα προβλημα μαλλον με την καρτα γραφικων αλλα πριν την αλλαξω θελω να σιγουρευτω εαν πραγματι φταιει η vga ή κατι αλλο για αυτο θα ηθελα και τη βοηθεια σας.

Καταρχην οταν ανοιγω τον υπολογιστη η οθονη αφου φορτωθει η εισαγωγικη(login screen)οθονη των windows xp η οθονη τρεμοπαιζει(flickering).

Μπαινω λοιπον στα windows και ανοιγω τον device manager οπου αντι να εμφανιζει την καρτα γραφικων geforce 6600 κατω απο το tab display adapters λεει generic vga.Κανω επαναγκατασταση στους οδηγους επανεκκινω

και το προβλημα επιμενει ως που κατα τη δεκατη για παραδειγμα φορα που επαναλαμβανω την εν λογω διαδικασια απεγκαταστασης της συσκευης δηλαδη -επανεκκινησης-εγκαταστασης των οδηγων - επανεκκινησης το προβλημα λυνεται....μεχρι την επομενη φορα που αφου κλεισω τον υπολογιστη ξαναρχιζει η ιδια ιστορια.

Εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις του BIOS του mainboard(MSI K8N neo4 platinum)απο την 1.0 εως 1.5 αλλα σε ολα κανει το ιδιο.

Επισης εχω τους 7772 οδηγους της nvidia αλλα δε νομιζω οτι εχει σχεση.

Εχω σιγουρευτει οτι το καλωδιο της οθονης ειναι καλως τοποθετημενο.

Ακομα εχω βγαλει την καρτα γραφικων εχω καθαρισει την pci-e απο τυχον σκονες....που δεν ειχε αλλα και αυτο δεν δουλεψε.

Κατι ακομα.Καποιες φορες τα windows κολλανε κατα τη φορτωση και η οθονη μπαινει σε standby mode οπως οταν ειναι σβηστος ο υπολογιστης χωρις ποτε να φορτωνεται η login screen και πρεπει να κανω hard reset να μπω απο safe mode να κανε απεγκατασταση της συσκευης και επαναγκασταση των οδηγων και μετα σε normal mode.

Εχει καποιος υποψη του εαν ειναι κατι αλλο που μπορει να φταιει?

Συνθεση pc...

MSI K8n neo4 platinum

MSI geforce 6600 256

Athlon 64 3500+

2x512 Kingston(2.5-3-3-6-1T)

Κατι ακομα.Καποιες φορες τα windows κολλανε κατα τη φορτωση και η οθονη μπαινει σε standby mode οπως οταν ειναι σβηστος ο υπολογιστης χωρις ποτε να φορτωνεται η login screen και πρεπει να κανω hard reset να μπω απο safe mode να κανε απεγκατασταση της συσκευης και επαναγκασταση των οδηγων και μετα σε normal mode.

Για το συγκεκριμένο πρόβλημα κατά πάσα περίπτωση το pc δεν αναγνωρίζει την κάρτα και η οθόνη σβήνει επειδή δεν σηκώνει τα υψηλά hertz που είχες βάλει την προηγούμενη φορά.

Πάντως για να είσαι σίγουρος καλά θα ήταν να δοκιμάσεις την κάρτα σου σε άλλο υπολογιστή καθώς και άλλη κάρτα στο δικό σου pc.

Αποκλειεται να υπερθερμαινεται γιατι το κανει αμεσως μολις ανοιγω τον υπολογιστη.Εξαλλου το αενμιστηρακι δουλευει μια χαρα.

Οσο για τους παλιους οδηγους θα τους δοκιμασω και θα δω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.