bibis1442169099 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2005 εκεί που είμουνα στα windows ξαφνικά μου έβγαλε μπλε οθόνη με κάτι κινέζικα και χρειάστηκε reset!μνήμες έχω τεσταρει πολλές φορές και cpu γιατί τον έχω overclocked!υπάρχει περίπτωση να είναι και από το λειτουργικό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Σεπτέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Ποσο καιρο εχεις να κανεις φορματ (αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο)?Σκεφτηκες οτι μπορει να ειναι κανας ιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1442169099 Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 όλα τα σκέφτομαι αλλά έχω sp2 και norton με όλα τα update! πως αλλιώς να ψάξω??εχω επίσης adware/ spybot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 εκεί που είμουνα στα windows ξαφνικά μου έβγαλε μπλε οθόνη με κάτι κινέζικα και χρειάστηκε reset!μνήμες έχω τεσταρει πολλές φορές και cpu γιατί τον έχω overclocked!υπάρχει περίπτωση να είναι και από το λειτουργικό???το ιδιο επαθα μετα απο καποιες ωρες που επαιζα empire earth 2....εκανα defragmentation και δεν ειδα κατι παρομοιο απο τοτε {αλλα απο την αλλη δεν εχω ξανα παιξει EE 2 για να το διαπιστωσω :042: } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 τι ηθελα και μιλησα.....μολις επαιζα cs source και κολλησε ο ηχος εβγαλε μαυρη οθονη αμεσως μετα μπλε οθονη με κινεζικα.....παιδια τι φταιει plz δωστε ιδεες τι μπορει να φταιει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Σεπτέμβριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Καντε κανα Virus Scan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 καλα επειδη δε βλεπω προκοπη καποιος να μου πει πως να κανω format και να περασω το sp2 απευθειας χωρις να εχω περασει το SP1...γινεται αυτο? η μηπως να κανω φορματ και να μη κατεβαζω ενημερωσεις ετσι και αλλιως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1442169099 Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 υπάρχει περίπτωση να μπήκε κάποιος ιός με antivirus updated και να μην εντοπίστηκε?επίσης στην μπλε οθόνη διέκρινα και ένα αρχείο με πολύ περίεργο και δύσκολο όνομα και τελείωνε σε .sys!έχεις κανείς καμιά ιδέα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Σεπτέμβριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Τα *.sys είναι αρχεία συστήματος (system). Κάτι από το H/W ζορίζεται ίσως από θερμοκρασία. Τις μνήμες πως τις έχεις τεστάρει?Το να προστατεύεις το σύστημα σου με antivirus / ad-aware είναι καλό, αυτό δε σημαίνει ότι δεν περνάει τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Σεπτέμβριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 ειχα αφησει τιςμνημες το memtest παρα πολυ ωρα και ειχαν φτασει στο 600% χωρις errors Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1442169099 Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 οι μνήμες μου εμένα δουλέυουν default!τον επεξεργαστή έχω overclocking αλλά τον έχω τεστάρει με cpu z και άλλα!εγώ δεν μπορώ να δώσω ρεύμα στη μητρική λέτε να φταίει κάτι τέτοιο?επίσης το πρόβλημα δεν μου το έβγαλε πάνω σε ζόρι! στο messenger μιλούσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Tη τεσταρες δηλαδη με το cpu-z?Prime,superpi 32Μ τρεχει?Αμα το βαλεις στα default μπλε οθονες βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Η μπλε οθονη εχει παντα και τον κωδικο λαθους.Ποιος ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1442169099 Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 sorry όχι cpu z ήθελα να πω snm!σκάναρα ξανά με norton αλλά δεν βρήκε τίποτα!επίσης διόρθωσα κάποια πράγματα με registry mechanic.τεσταρα και τις μνήμες μια ακόμη φορά και δεν έβγαλε τίποτα!μέχρι στιγμής δεν μου ξαναπέταξε μπλε οθόνη!οσο για τον κωδικό λάθους δυστυχώς δεν τον πρόσεξα καλά!αυτό που διέκρινα ήτανε ένα σρχείο που ανέφερε κάτι σαν nm......... .sys! είχε διάφορα γράμματα χωρίς λογική σειρά!τώρα άμα μου ξαναβγάλει που εύχομαι να μην μου ξαναβγάλει θα προσέξω καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1442169099 Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 έχω βρει την αιτία μάλλον!!μου το ξαναέκανε αυτό την ώρα που μιλούσα με web camera με έναν φίλο μου, όπως και την προηγούμενη φορά!το αρχείο που ανέφερε είναι:nmUSBIF.sys και ο κωδικός λάθους DRIVER IROL NOT LESS OR EQUAL!αυτό σημαίνει ότι φταίνε οι drivers του συγκεκριμένου hardware ή έχει πρόβλημα το usb που είναι η κάμερα!όσο αναφορά τον τρόπο σύνδεσης των usb γιατί είναι του κουτιού άμα ήταν κάτι λάθος δεν θα δούλευαν από την αρχή έτσι δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Το προβλημα εχει να κανει μαλλον με τον οδηγο οποτε κοιταξε να κατεβασεις αν υπαρχει την τελευταια εκδοση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1442169099 Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου αρχικά!για την web camera εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Ναι για την καμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis1442169099 Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 την είχα βάλει βιαστικά και μάλιστα είχα επιλέξει drivers από ότι θυμάμαι που δεν τους ενέκριναν τα windows! τώρα τους ξαναέβαλα από την αρχή σωστά!πιστεύω να είναι αυτό το πρόβλημα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 7, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Παντως δοκιμασε να το επαναλαβεις να δεις αν θα ξαναφας μπλε οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.