x@nD3R Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2005 Γεια! Έχω μια απορία. Έχω τον δέκτη υπερύθρων ΜΑ-620 και αναρωτιέμαι αν μπορώ να βρώ κάποιο τηλεκοντρόλ με το οποίο θα μπορούσα να κάνω διάφορες λειτουργίες με το pc. Από το να βλέπω dvd να ελέγχω το winamp μέχρι να το ενεργοποιώ και να το απενεργοποιώ! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Την ίδια ακριβώς ερώτηση σκεφτόμουνα να Postάρω σήμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Ψαξτε για Winlicr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 εαν ειναι usb (που ειναι) τοτε τον ηπιες ....υπαρχουν βεβαια πολυ ευκολα κυκλωματακια για σειριακο δεκτη υπερυθρων.εχω φτιαξει και παιζει μια χαρα με διαφορα προγραματα και τηλεκοντρολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 USB είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 τοτε Αρχική απάντηση από whitewolfτοτε τον ηπιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιανουάριος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 χμμμ. Σήμερα βρήκα ενα τηλεκοντρόλ απο μια pinnacle pctv pro με τον δέκτη που είναι σε σειριακό. Παίζει να γίνει τίποτα με αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από x@nD3R χμμμ. Σήμερα βρήκα ενα τηλεκοντρόλ απο μια pinnacle pctv pro με τον δέκτη που είναι σε σειριακό. Παίζει να γίνει τίποτα με αυτό? Δοκιμασα κι εγω με ενα τετοιο το winlirc αλλα δεν το βρίσκει με τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από x@nD3R [Χθες, στις 18:32] Γεια! Έχω μια απορία. Έχω τον δέκτη υπερύθρων ΜΑ-620 και αναρωτιέμαι αν μπορώ να βρώ κάποιο τηλεκοντρόλ με το οποίο θα μπορούσα να κάνω διάφορες λειτουργίες με το pc. Από το να βλέπω dvd να ελέγχω το winamp μέχρι να το ενεργοποιώ και να το απενεργοποιώ! Ευχαριστώ! Τι κινητό έχεις??? Αν έχεις SonyEricsson (K700, S700 κτλ) σε συδυασμό με bluetooth όλα αυτά γίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Τι κινητό έχεις??? Αν έχεις SonyEricsson (K700, S700 κτλ) σε συδυασμό με bluetooth όλα αυτά γίνονται. Με το 3650 μπορουσα να ριθμιζω το winamp και ειχε πλακα γιατι δουλευα ολον το κοσμο στο σπιτι μου.. (bluetooth) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.