Jump to content

Tηλεχειρισμοί

x@nD3R

Recommended Posts

Γεια! Έχω μια απορία. Έχω τον δέκτη υπερύθρων ΜΑ-620 και αναρωτιέμαι αν μπορώ να βρώ κάποιο τηλεκοντρόλ με το οποίο θα μπορούσα να κάνω διάφορες λειτουργίες με το pc. Από το να βλέπω dvd να ελέγχω το winamp μέχρι να το ενεργοποιώ και να το απενεργοποιώ! Ευχαριστώ!

εαν ειναι usb (που ειναι) τοτε τον ηπιες ....υπαρχουν βεβαια πολυ ευκολα κυκλωματακια για σειριακο δεκτη υπερυθρων.εχω φτιαξει και παιζει μια χαρα με διαφορα προγραματα και τηλεκοντρολ.

Αρχική απάντηση από x@nD3R

χμμμ. Σήμερα βρήκα ενα τηλεκοντρόλ απο μια pinnacle pctv pro με τον δέκτη που είναι σε σειριακό. Παίζει να γίνει τίποτα με αυτό?

Δοκιμασα κι εγω με ενα τετοιο το winlirc αλλα δεν το βρίσκει με τίποτα

Αρχική απάντηση από x@nD3R [Χθες, στις 18:32]

Γεια! Έχω μια απορία. Έχω τον δέκτη υπερύθρων ΜΑ-620 και αναρωτιέμαι αν μπορώ να βρώ κάποιο τηλεκοντρόλ με το οποίο θα μπορούσα να κάνω διάφορες λειτουργίες με το pc. Από το να βλέπω dvd να ελέγχω το winamp μέχρι να το ενεργοποιώ και να το απενεργοποιώ! Ευχαριστώ!

Τι κινητό έχεις??? Αν έχεις SonyEricsson (K700, S700 κτλ) σε συδυασμό με bluetooth όλα αυτά γίνονται.

Αρχική απάντηση από vdeseris

Τι κινητό έχεις??? Αν έχεις SonyEricsson (K700, S700 κτλ) σε συδυασμό με bluetooth όλα αυτά γίνονται.

Με το 3650 μπορουσα να ριθμιζω το winamp και ειχε πλακα γιατι δουλευα ολον το κοσμο στο σπιτι μου.. (bluetooth)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.