lambrosk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 έχω και εγώ Fujitsu Siemens Laptop με το Nec το ND-6500A Firm.2.40 Εγώ χρησιμοποιώ Maxell DVD+-R 1-4xSpeed που στο Nero φαίνονται: Ritek R02 και είμαι οκ , αλλά σε μεγαλύτερες ταχύτητες?Εσείς τι μέσα χρησιμοποιείτε ? εγώ περισσότερα +R...Παρακαλούνται οι Moderator να μεταφέρουν τα σχετικά μηνύματα για αυτό το drive απο εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambrosk Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Sorry για την καθυστερημενη απαντηση lambrosk Λοιπον, οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, θα εκρινα σκοπιμο να κανεις την αλλαγη του firmware απο το 2.40 της fujitsu-siemens στο αντιστοιχο 2.24 της Nec, το οποιο ειναι πιο καινουριο και εχει καλυτερο media support. Πριν συνεχισω θα πρεπει να μου πεις αν το 6500 στο laptop σου ειναι σε θεση slave η master, καθως ειναι πολυ σημαντικο για τη συνεχεια. Αν δε ξερεις πως να το βρεις ρωτησε και θα σε καθοδηγησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambrosk Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Φαντάζομαι ότι είναι σε slave, αλλά δώσε οδηγίες για να επαληθεύσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Απλα τσεκαρε στο system devices στις ιδιοτητες του οδηγου θα πρεπει να αναφερει στο location κατι του στυλ 0,0. Μπορεις ακομα να κοιταξεις τα IDE channels και να δεις σε ποια θεση υπαρχχει συσκευη με UDMA2 αφου UDMA5 θα ειναι ο σκληρος.Αν εχεις το ιδιο setup με μενα θα πρεπει να ειναι sec master Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambrosk Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Location 0 (0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Σεπτέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Οποτε ο οδηγος λειτουργεί ως Master. Για να κανεις τη μετατροπη το μονο που χριεαζεσαι ειναι να κατεβασεις το modified fw απο εδω (το ανεβασα στο server)http://www.pctechnology.gr/mod/Hemi/Nec6500/224bitset.zipΕκτελεσε το αρχειο που αντιστοιχει στο fw - φροντισε να μην εχεις καποιο DVD/CD μεσα στον οδηγο. Μετα την επανεκκινηση ο οδηγος θα εχει το νεο fw. Μια λίστα με τα μεσα που υποστηριζει και σε ποια ταχυτητα θα βρεις εδω:http://www.de.nec.de./software/1687_ND-6500A_Medialist_2_22.htmΕγω εχω χρησιμοποιησει TY 4x,8x +R and -R κυριως χωρις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambrosk Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Το έκανα και είδα όντως μεγάλη διαφορα:α. στην ταχύτητα και β. σε ενα CD που ήταν απο image file εχθες μου έβγαζε λάθη στο verification ενώ σήμερα στο ίδιο μέσο το έγραψε και γρήγορα και σωστά...Καταρχάς σε ευχαριστώ, και θα κάνω και αλλά συγκριτικά και θα ποστάρω,...Μάλλον η Fujitsu εφτιαξε δικό της για να μειώσει κατανάλωση αλλά αποδεικνύεται ότι υστερεί... γιατί δεν εξηγήται αλλιώς θα μπορούσε να άφηνε της NEC απάνω το FW.v.2.24 αντί του 2.40... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_t Σεπτέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 παιζει ρολο και ο σκληρος του λαπτοπ. Συνηθως οι 4200 στροφες που εχουν δεν ειναι αρκετα γρηγοροι. Ειχα δοκιμασει να εγγραψω dvd δισκακι σε 4Χ και πηρε 30 λεπτά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwsif Σεπτέμβριος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Εδω περα εχει ορισμενα ενδιαφεροντα για το παρον μοντελο-> http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=106756&page=15&pp=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.