Jump to content

1024 ram (4*256mb?)

circi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα

αποφάσισα να προσθέσω ram στο pc μου μιας και τρέχω pollεs fores πολλές εφαρμογές μαζί στο pc μου και θέλω να αποκρίνεται καλύτερα...

η ram που έχω είναι 1gb...δεν την είχα δει ποτε αυτοπροσώπως...

αφού αποφάσισα να προσθέσω 512 ακόμα ram (να γίνει 1,5gb) άνοιξα το κουτί να ρίξω μια ματια...

και βλέπω και οι 4 θέσεις να έχουν καλυφτεί από 4 modules των 256mb (1 kingston,1 twinmos και 2 no name!!!!!!!!)

έμεινα...

1on: πως γίνεται να βάλουν 4 modules των 256 αντί για 2*512./...

και 2on : πως γίνεται να βάλουν 1kingston,1 twinmos και 2 no name??????????????

τι μπορώ να κάνω μετά από αυτό?

Να το πας πισω απο εκει που το αγορασες και να τους πεις να σου βαλουν 2*512 η στην χειροτερη 4*256 αλλα του ιδοιυ κατασκευαστη.

Μα και πίσω να το πάει αν είχε αγοράσει 4χ256 δεν νομίζω να δεχτούν αλλαγή. Εξαρτάται από την συμφωνία που είχες κάνει με τον εν λόγω μαγαζί και τι γράφει η απόδειξη αγοράς σου.

ΑΝ του κανει τσιριτσανζτουλες να του πει οτι εχουν ασυμβατοτητα οι μνημες και κολλαν στην ταδε εφαρμογη

:047::047::047: σωστός!

Απλά θα τρέξουν μια δυο εφαρμογές και θα του πουν ότι όλα πάνε καλά. Από τέτοιους μαφίες δε γλιτώνεις με το να είσαι νηφάλιος(βάζοντας 4Χ256 γλιτώσανε χρήματα). Άρχισε να κάνεις ότι κάνει ο διπύρηνος πρέσχοτ στις μητρικές. Ψ Η Σ Ι Μ Ο.

Το θεμα ειναι να τους πει οτι κολλαει το πισι οταν τρεχει ενα παιχνιδι οπως το splinter cell 3 που μονο αμα το εχεις αυθετικο μπορεις να το παιξεις οποτε δεν θα μπορουν να το τεσταρουν

Και σαν σαλτσα να πει οτι διαβασε στο επισημο φορουν οτι τετοιες ασυμβατοτητες οφειλονται στο οτι εχει διαφορετικες μνημες

Μπορεις να πουλησεις τα 2 noname να παρεις 2x512 και παλι να εχεις 1.5GB που θα ειναι σε dual channel κι ολας παλι..........

Και φανταστείτε να το πάει πισω στο μαγαζι και ο τεχνικός να τυγχάνει να είναι viewer αυτού του φόρουμ......

.......no further comments!!!!

Και φανταστείτε να το πάει πισω στο μαγαζι και ο τεχνικός να τυγχάνει να είναι viewer αυτού του φόρουμ......

.......no further comments!!!!

Αν οντως ειναι λαθος του τεχνικου που συνδεσε τον υπολογιστη, και αν οντως ο τεχνικος διαβαζει το φορουμ ας παρει μια κρυαδα να μην κανει αλλες μαϊμουδιες στο μελλον.

Υ.Γ. Προσφατα πηρε και μια φιλη μου laptop, (σε custom φαση οπως turbo-X) απο Κυπρο... Πληρωνει Pentium-M, και της εχουν βαλει celeron-M... Το αυτοκολλητακι απ'εξω απο το κουτι λεει P-M...

Υ.Γ. Προσφατα πηρε και μια φιλη μου laptop, (σε custom φαση οπως turbo-X) απο Κυπρο... Πληρωνει Pentium-M, και της εχουν βαλει celeron-M... Το αυτοκολλητακι απ'εξω απο το κουτι λεει P-M...

Σε τετοιες περιπτωσεις μπορεις να διεκδικησεις αποζημιωση η τπτ τετοιο?

με έχουν κάψει....

δεν έχω χώρο τώρα....

πάω στο μαγαζί με την απόδειξη που έγραφε 2*512 twinmos ddr(σ) και μου λένε "κύριε εμείς 2*512 βάλαμε"..

τους λέω ότι δεν έχω ανοίξει ποτε το κουτί και να η απόδειξη αγοράς και το "αυτοκολλητάκι" που μου κόλλησαν στο κουτί ώστε αν το ανοίξω να σκιστεί μόλις το αγόρασα και είναι ανέγγιχτο...

" δεν ξέρω τι κάνατε κύριε...αλλα εμείς 2*512 βάλαμε όπως λέει η απόδειξη"

και επιπλέον μου λένε ότι ο τεχνικός που μου το έφτιαξε δεν δουλεύει πια εκεί και δεν μπορούν να κάνουν tpt...

όλα αυτά από μεγάλο κατάστημα με αλυσίδες σε όλη την ελλάδα...

κρίμα...

Συγγνωμη αλλα δεν νομιζω να ειναι δικαιολογια αυτη.Για την κακοτεχνια φταιει το καταστημα και οχι ο εκαστοτε τεχνικος.Για πες μας ποια ειναι αυτη η αλυσιδα?

Αν παλι θες μπορεις να παρεις και τηλ στο ΙΝΚΑ

Τρέξε ένα cpuz και πήγαινε εκεί που λέει τις μνήμες.

Θα δεις οτι λέει για 256 μνήμες κι όχι 512 εκτύπωσέ την εικόνα

και πήγαινε στο μαγαζί να τους το τρίψεις στη μούρη απαιτώντας τις 2*512 twinmos που αγόρασες

Ναιο βρε εμνέζια αλλά οι τύποι του λένε ότι δεν τις βάλανε αυτοί του 256άρες. Απλά κάνε νέο θρεντ , στόλισέ τους , ενημέρωσέ τους και πάρε μόνος σου τις μνήμες

Αν προκειται για μεγαλη αλυσιδα μπορεις να στειλεις και καποιο γραμμα στους αρμοδιους φορεις που θα της το μεταβιβασουν και θα ειναι ετσι υποχρεωμενοι να απαντησουν

Ναιο βρε εμνέζια αλλά οι τύποι του λένε ότι δεν τις βάλανε αυτοί του 256άρες. Απλά κάνε νέο θρεντ , στόλισέ τους , ενημέρωσέ τους και πάρε μόνος σου τις μνήμες

Απ'τη στιγμή που το αυτοκόλλητο-ταινία ασφαλείας που έχει πάνω δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα τότε δεν έχει πρόβλημα να αποδείξει ο ίδιος κάτι. Αντιθέτως έχει το μαγαζί.

Προσωπικά θα έκανα φασαρία μέσα στο μαγαζί (αν έχει και κόσμο μέσα ακόμα καλύτερα), θα απειλούσα με ΙΝΚΑ και αν ακόμα δεν συμορφώνονταν τότε θα πήγαινα μέσω ΙΝΚΑ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.