circi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 καλημέρααποφάσισα να προσθέσω ram στο pc μου μιας και τρέχω pollεs fores πολλές εφαρμογές μαζί στο pc μου και θέλω να αποκρίνεται καλύτερα...η ram που έχω είναι 1gb...δεν την είχα δει ποτε αυτοπροσώπως...αφού αποφάσισα να προσθέσω 512 ακόμα ram (να γίνει 1,5gb) άνοιξα το κουτί να ρίξω μια ματια...και βλέπω και οι 4 θέσεις να έχουν καλυφτεί από 4 modules των 256mb (1 kingston,1 twinmos και 2 no name!!!!!!!!)έμεινα...1on: πως γίνεται να βάλουν 4 modules των 256 αντί για 2*512./...και 2on : πως γίνεται να βάλουν 1kingston,1 twinmos και 2 no name??????????????τι μπορώ να κάνω μετά από αυτό?
mefistofelis Σεπτέμβριος 2, 2005 #2 Σεπτέμβριος 2, 2005 Να το πας πισω απο εκει που το αγορασες και να τους πεις να σου βαλουν 2*512 η στην χειροτερη 4*256 αλλα του ιδοιυ κατασκευαστη.
emnezia Σεπτέμβριος 2, 2005 #3 Σεπτέμβριος 2, 2005 Μα και πίσω να το πάει αν είχε αγοράσει 4χ256 δεν νομίζω να δεχτούν αλλαγή. Εξαρτάται από την συμφωνία που είχες κάνει με τον εν λόγω μαγαζί και τι γράφει η απόδειξη αγοράς σου.
mefistofelis Σεπτέμβριος 2, 2005 #4 Σεπτέμβριος 2, 2005 ΑΝ του κανει τσιριτσανζτουλες να του πει οτι εχουν ασυμβατοτητα οι μνημες και κολλαν στην ταδε εφαρμογη
emnezia Σεπτέμβριος 2, 2005 #5 Σεπτέμβριος 2, 2005 ΑΝ του κανει τσιριτσανζτουλες να του πει οτι εχουν ασυμβατοτητα οι μνημες και κολλαν στην ταδε εφαρμογη:047::047::047: σωστός!
schumifer Σεπτέμβριος 2, 2005 #6 Σεπτέμβριος 2, 2005 Απλά θα τρέξουν μια δυο εφαρμογές και θα του πουν ότι όλα πάνε καλά. Από τέτοιους μαφίες δε γλιτώνεις με το να είσαι νηφάλιος(βάζοντας 4Χ256 γλιτώσανε χρήματα). Άρχισε να κάνεις ότι κάνει ο διπύρηνος πρέσχοτ στις μητρικές. Ψ Η Σ Ι Μ Ο.
mefistofelis Σεπτέμβριος 2, 2005 #7 Σεπτέμβριος 2, 2005 Το θεμα ειναι να τους πει οτι κολλαει το πισι οταν τρεχει ενα παιχνιδι οπως το splinter cell 3 που μονο αμα το εχεις αυθετικο μπορεις να το παιξεις οποτε δεν θα μπορουν να το τεσταρουν
mefistofelis Σεπτέμβριος 2, 2005 #8 Σεπτέμβριος 2, 2005 Και σαν σαλτσα να πει οτι διαβασε στο επισημο φορουν οτι τετοιες ασυμβατοτητες οφειλονται στο οτι εχει διαφορετικες μνημες
schumifer Σεπτέμβριος 2, 2005 #9 Σεπτέμβριος 2, 2005 Μπλα μπλα μπλα ....... βρε ψήστες να ησυχάσεις(ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ destructive mode ONONONONON)
ThorLite Σεπτέμβριος 3, 2005 #10 Σεπτέμβριος 3, 2005 Μπορεις να πουλησεις τα 2 noname να παρεις 2x512 και παλι να εχεις 1.5GB που θα ειναι σε dual channel κι ολας παλι..........
nnthegreek Σεπτέμβριος 3, 2005 #12 Σεπτέμβριος 3, 2005 Και φανταστείτε να το πάει πισω στο μαγαζι και ο τεχνικός να τυγχάνει να είναι viewer αυτού του φόρουμ.............no further comments!!!!
SLN Σεπτέμβριος 3, 2005 #13 Σεπτέμβριος 3, 2005 Και φανταστείτε να το πάει πισω στο μαγαζι και ο τεχνικός να τυγχάνει να είναι viewer αυτού του φόρουμ.............no further comments!!!!Αν οντως ειναι λαθος του τεχνικου που συνδεσε τον υπολογιστη, και αν οντως ο τεχνικος διαβαζει το φορουμ ας παρει μια κρυαδα να μην κανει αλλες μαϊμουδιες στο μελλον.Υ.Γ. Προσφατα πηρε και μια φιλη μου laptop, (σε custom φαση οπως turbo-X) απο Κυπρο... Πληρωνει Pentium-M, και της εχουν βαλει celeron-M... Το αυτοκολλητακι απ'εξω απο το κουτι λεει P-M...
mefistofelis Σεπτέμβριος 3, 2005 #14 Σεπτέμβριος 3, 2005 Υ.Γ. Προσφατα πηρε και μια φιλη μου laptop, (σε custom φαση οπως turbo-X) απο Κυπρο... Πληρωνει Pentium-M, και της εχουν βαλει celeron-M... Το αυτοκολλητακι απ'εξω απο το κουτι λεει P-M...Σε τετοιες περιπτωσεις μπορεις να διεκδικησεις αποζημιωση η τπτ τετοιο?
circi Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #15 Σεπτέμβριος 3, 2005 με έχουν κάψει....δεν έχω χώρο τώρα....πάω στο μαγαζί με την απόδειξη που έγραφε 2*512 twinmos ddr(σ) και μου λένε "κύριε εμείς 2*512 βάλαμε"..τους λέω ότι δεν έχω ανοίξει ποτε το κουτί και να η απόδειξη αγοράς και το "αυτοκολλητάκι" που μου κόλλησαν στο κουτί ώστε αν το ανοίξω να σκιστεί μόλις το αγόρασα και είναι ανέγγιχτο..." δεν ξέρω τι κάνατε κύριε...αλλα εμείς 2*512 βάλαμε όπως λέει η απόδειξη"και επιπλέον μου λένε ότι ο τεχνικός που μου το έφτιαξε δεν δουλεύει πια εκεί και δεν μπορούν να κάνουν tpt...όλα αυτά από μεγάλο κατάστημα με αλυσίδες σε όλη την ελλάδα...κρίμα...
mefistofelis Σεπτέμβριος 3, 2005 #16 Σεπτέμβριος 3, 2005 Συγγνωμη αλλα δεν νομιζω να ειναι δικαιολογια αυτη.Για την κακοτεχνια φταιει το καταστημα και οχι ο εκαστοτε τεχνικος.Για πες μας ποια ειναι αυτη η αλυσιδα?Αν παλι θες μπορεις να παρεις και τηλ στο ΙΝΚΑ
emnezia Σεπτέμβριος 3, 2005 #17 Σεπτέμβριος 3, 2005 Τρέξε ένα cpuz και πήγαινε εκεί που λέει τις μνήμες.Θα δεις οτι λέει για 256 μνήμες κι όχι 512 εκτύπωσέ την εικόνα και πήγαινε στο μαγαζί να τους το τρίψεις στη μούρη απαιτώντας τις 2*512 twinmos που αγόρασες
schumifer Σεπτέμβριος 4, 2005 #18 Σεπτέμβριος 4, 2005 Ναιο βρε εμνέζια αλλά οι τύποι του λένε ότι δεν τις βάλανε αυτοί του 256άρες. Απλά κάνε νέο θρεντ , στόλισέ τους , ενημέρωσέ τους και πάρε μόνος σου τις μνήμες
mefistofelis Σεπτέμβριος 4, 2005 #19 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αν προκειται για μεγαλη αλυσιδα μπορεις να στειλεις και καποιο γραμμα στους αρμοδιους φορεις που θα της το μεταβιβασουν και θα ειναι ετσι υποχρεωμενοι να απαντησουν
emnezia Σεπτέμβριος 4, 2005 #20 Σεπτέμβριος 4, 2005 Ναιο βρε εμνέζια αλλά οι τύποι του λένε ότι δεν τις βάλανε αυτοί του 256άρες. Απλά κάνε νέο θρεντ , στόλισέ τους , ενημέρωσέ τους και πάρε μόνος σου τις μνήμεςΑπ'τη στιγμή που το αυτοκόλλητο-ταινία ασφαλείας που έχει πάνω δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα τότε δεν έχει πρόβλημα να αποδείξει ο ίδιος κάτι. Αντιθέτως έχει το μαγαζί.Προσωπικά θα έκανα φασαρία μέσα στο μαγαζί (αν έχει και κόσμο μέσα ακόμα καλύτερα), θα απειλούσα με ΙΝΚΑ και αν ακόμα δεν συμορφώνονταν τότε θα πήγαινα μέσω ΙΝΚΑ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.