Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!ΠΟΙΟ ΚΟΥΤΙ;

kotsoym

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια εχω πελαγωσει μολισ πριν λιγι ειδα το stacker THS cooler master και μου εχει βαλει διλημα γιατι στην αρχη ηθελα το armor της thermaltake και δεν ξερω ποιο απο τα δυο να παρω.Το αρμορ ειναι αρκετα μεγαλο και ειναι και ομορφο.Το stacker ειναι μεγαλυτερο αλλα ειναι πολυ ασχημο και αχαρο σε σχεση με το αρμορ.Λοιπον παιδια ακουω γνωμες για να σωθω γιατι εχω πελεγωσει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :021:

Εγω θα σου προτεινα απο την αλλη το Kandalf λιγο ποιο μεγαλο απο το stacker, τρομερη ποιοτητα και ισως το ομορφοτερο κουτι που εχει κυκλοφορησει εδω και πολυ καιρο,μην ακους τους κολλημενους :003: με το -κακασχημο- stacker :080: :080: :080: με κλειστα τα ματια θα σου λεγα Kandalf....

Kαι διαστασεις για να ξερεις

Stacker: 584 x 227 x 536

Armor: 533 x 222 x 571

Kandalf: 610 x 222 x 538

Μην πάρεις το Kandalf για 3 λόγους :

1.Αν ''πέζεις'' πολύ με τα drives θα σου είναι σπάσιμο νεύρων να ανοίγεις και να κλείνεις τα πορτάκια.

2.Είναι ακριβώς ίδιο με το armor απλα έχει την ''πορτα'' μπροστά.

3.Είναι πιο βαρύ και ποιό ακριβώ απο το armor,στην ουσία πληρώνεις την ''πόρτα''.

Αλλα αν σου αρέσει τοσο.....πάρτο.

To Kandalf δε λεω κουκλι ειναι αλλα οι πορτες μπροστα δεν ειναι πρακτικες αν θες γρηγορη προσβαση στο drive κ ειναι πανακριβο.Εγω προτεινω να παρεις το armor που ειναι πολυ ποιοτικο κ ομορφο εκτος κ αν χρειαζεσαι τον extra χωρο του stacker

Ζυγιζεις τις αναγκες σου και αποφασιζεις.Sipmle.Εγω πχ θα επερνα το armor ( η kandalf ) καθως με υπερκαλυπτει σαν κουτι.Εαν εσενα σου αρκει το armor τοτε παρτο.Πρεπει να χωραει μεσα και υδροψυξη αλλα και να μην την χωραει εχει ετοιμες τρυπες για 1/2 σωληνες :)

Κοίτα... Το Armor είναι συνόνυμο του Stacker γιατί έχουν παρόμοιο τρόπο κυκλοφορίας του αέρα.. Αν κ έχω Stacker και ξέρω τί ψάρια πιάνει, πιστεύω ότι το Armor είναι άριστο κουτί, και πιο όμορφο από το πρώτο.. Από χώρους δεν ξέρω τί λέει γιατί δεν το έχω δει από κοντά, μόνο από την σελίδα της Tt (που όλα τα κουτιά φαίνονται υπέροχα, γιατί άραγε).. Στο multirama το Armor κοστίζει 191.60 euro πλήρως εξοπλισμένο, και το Stacker κοστίζει 165,40 ΧΩΡΙΣ το πλαινό παράθυρο από plexiglass. Το τελευταίο το βρήκα στο e-shop και συγκεκριμένα εδώ 39,36 ευρώ.. Οπότε έχουμε: Armor = 191.60 euro, Stacker 165.40 + 39.36 = 204.76 euro..

Η απόφαση είναι δική σου.. :039:

Φιλε μου όπως βλεπεις και στην υπογραφη μου Kandalf ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!

Χωρεσε υδροψυξη ανετα και ειναι και εμφανισιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.