kotsoym Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 παιδια στηνω τωρα το συστημα μου και δεν ξερω ποια μητρικη να διαλεξω κατι απο DFI H MSI K8N-NEO4 PLATINUM Ακουω αποψεισ γιατι εχω πελαγωσει.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Σεπτέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Τι σύστημα? Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες για να σου πούμε. Επεξεργαστές μνήμες κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Θα σου προτείνω MSI.Αλλά φυσικά θα πρέπει να μας περιγράψεις εκτενέστερα το σύστημα που θες να στήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsoym Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Λοιπον θελω να στησω ενα AMD ATHLON 64 3200+, 1x1gb ramgigabyte 6600 gt seagate 250gb thermaltake 680 watt dvd-rαλλα δεν ξερω την μητρικη.φυσικα θα ειναι υδροψυκτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αν θες μνημες με βολτ παιρνεισ dfi. Αν θες μνημες με tccd παιρνεις MSI. so simple... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Από την άλλη για να πήρε μόνο ένα ντιμμάκι (1Χ1 γίγα) μάλλον δεν ενδιαφέρεται για υπερχρονισμό. Οπότε ΜΣΙ (για να δουλεύει άφοβα την καφετιέρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 μάλλον δεν ενδιαφέρεται για υπερχρονισμό. φυσικα θα ειναι υδροψυκτοAφηνω ενα 1% να εχεις δικιο ρε schumi... :016: Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Γιατι τοσο μεγαλο τροφοδοτικο χωρις καρτα γραφικων high-end.Αυτα που εχεις βαλει πανω δεν καινε ουτε 300w.Μια χαρα η MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dude21 Σεπτέμβριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Και εγω την msi θα σου προτεινα.η dfi εξαλλου εχει παρουσιασει προβληματα αλλα σιγουρα αντεχει γερο o/c. δες και το αντιστοιχο thread αν θες ,να δεις γνωμες για τη συγκεκριμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Tη προβληματα εχει η DFI? H δικια μου ειναι σε 100% load απο τον Μαρτιο που τη πηρα με xtreme overclock και δεν εχει κανει κιχ......... :081: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Tη προβληματα εχει η DFI? H δικια μου ειναι σε 100% load απο τον Μαρτιο που τη πηρα με xtreme overclock και δεν εχει κανει κιχ......... :081: Αρκετες DFI εχουν χαλασει λογω υγροποιησης απο extreme ψυξη ... :039: Γι'αυτο Κωστα ... προσεχε !:083: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρκετες DFI εχουν χαλασει λογω υγροποιησης απο extreme ψυξη ... :039: Γι'αυτο Κωστα ... προσεχε !:083:Δεν φταιει η DFI που δεν ειναι αδιαβροχη............LOLΜε το Prometeia ειναι 3 μηνες τωρα εχω κανει καλη μονωση ελπιζω δηλαδη χτυπα ξυλο τοκ τοκ.........LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.