Jump to content

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

kotsoym

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια στηνω τωρα το συστημα μου και δεν ξερω ποια μητρικη να διαλεξω κατι απο DFI H MSI K8N-NEO4 PLATINUM Ακουω αποψεισ γιατι εχω πελαγωσει.

Ευχαριστω.

Τι σύστημα? Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες για να σου πούμε. Επεξεργαστές μνήμες κλπ...

Θα σου προτείνω MSI.

Αλλά φυσικά θα πρέπει να μας περιγράψεις εκτενέστερα το σύστημα που θες να στήσεις.

Λοιπον θελω να στησω ενα AMD ATHLON 64 3200+, 1x1gb ram

gigabyte 6600 gt seagate 250gb thermaltake 680 watt dvd-r

αλλα δεν ξερω την μητρικη.φυσικα θα ειναι υδροψυκτο

Αν θες μνημες με βολτ παιρνεισ dfi. Αν θες μνημες με tccd παιρνεις MSI. so simple...

Από την άλλη για να πήρε μόνο ένα ντιμμάκι (1Χ1 γίγα) μάλλον δεν ενδιαφέρεται για υπερχρονισμό. Οπότε ΜΣΙ (για να δουλεύει άφοβα την καφετιέρια)

μάλλον δεν ενδιαφέρεται για υπερχρονισμό.
φυσικα θα ειναι υδροψυκτο

Aφηνω ενα 1% να εχεις δικιο ρε schumi... :016:

Γιατι τοσο μεγαλο τροφοδοτικο χωρις καρτα γραφικων high-end.Αυτα που εχεις βαλει πανω δεν καινε ουτε 300w.Μια χαρα η MSI.

Και εγω την msi θα σου προτεινα.η dfi εξαλλου εχει παρουσιασει προβληματα αλλα σιγουρα αντεχει γερο o/c. δες και το αντιστοιχο thread αν θες ,να δεις γνωμες για τη συγκεκριμενη

Tη προβληματα εχει η DFI? H δικια μου ειναι σε 100% load απο τον Μαρτιο που τη πηρα με xtreme overclock και δεν εχει κανει κιχ......... :081: :p

Tη προβληματα εχει η DFI? H δικια μου ειναι σε 100% load απο τον Μαρτιο που τη πηρα με xtreme overclock και δεν εχει κανει κιχ......... :081: :p

Αρκετες DFI εχουν χαλασει λογω υγροποιησης απο extreme ψυξη ... :039:

Γι'αυτο Κωστα ... προσεχε !:083:

Αρκετες DFI εχουν χαλασει λογω υγροποιησης απο extreme ψυξη ... :039:

Γι'αυτο Κωστα ... προσεχε !:083:

Δεν φταιει η DFI που δεν ειναι αδιαβροχη............LOL

Με το Prometeia ειναι 3 μηνες τωρα εχω κανει καλη μονωση ελπιζω δηλαδη χτυπα ξυλο τοκ τοκ.........LOL

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.