SoulRiver Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 Καπου ειχα ακουσει νομιζω στο forum για ενα προγραμμα που εκανε αναζητηση για artifacts (επειδη ισως καμια φορα να μην τα πιανει το ματι? )Γνωριζει κανεις καποιο τετοιο προγραμμα?Καποιο αλλο ισως που να μπορω να "λιωσω" την καρτα για να ειμαι σιγουρος πως πιο πανω δεν παει ? ( Σε θερμοκρασια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Σεπτέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 εγώ που έχω nvidia την ελέγχω με το 3dmark05...... στο πρώτο τεστ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Υπάρχει το Artifact Tester http://www.majorgeeks.com/Artifact_Tester_d201.html αλλά το test που μετράει είναι τα παιχνίδια που παίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Υπαρχει το Atitool , το οποιο ειναι κορυφη για τις Ati . Στις nvidia , ναι μεν δουλευει το artifact testing , αλλα τις συχνοτητες πρεπει να τις αλλαζεις χειροκινητα απο αλλο προγραμμα (Οποιο δουλευεις για το o/c της καρτας σου)http://www.techpowerup.com/atitool/Διαβασε λιγα λογια και για τον τροπο ελεγχου των artifacts . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αυτο μετα παιχνιδια το ξερω αλλα θελω κατι να τσεκαρω τις αλλαγες που κανω.Δεν γινεται να παιζω 3 ωρες Lineage για να κανω ενα τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αυτο μετα παιχνιδια το ξερω αλλα θελω κατι να τσεκαρω τις αλλαγες που κανω.Δεν γινεται να παιζω 3 ωρες Lineage για να κανω ενα τεστ Τα artifacts θα στα εμφανίσει αμέσως. Αν μετά από ώρες gaming σου εμφανίσει θα είναι λόγω θερμοκρασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Ναι λογο θερμοκρασιας ειναι αλλα δεν νομιζω να μπορω να κανω κατι καλυτερο με τον αερα...Τεσπα...την εχω ανεβασει αρκετα και ειμαι ικανοποιημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Σεπτέμβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Για μένα τεστ για αυτή την δουλειά είναι :Μemory :3δμαρκ2001 το τεστ με τον δράκο(2ο)3δμαρκ2003 το τεστ με το battle on proxylon πως το λένε μετο ασανσέρ3δμαρκ2003 το τεστ με την κοπέλα που πάει και παλέυει με τα orks τι έιναι αυτά..Core :3δμαρκ 2005 to test με τα ελεφαντάκια Pixel shader IIRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.