Jump to content

6800 απλη και 3dMark2005

Xorxhs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια Geforce6800 απλη(Asus V9999/TD) και στο 3dMark2005 πιανω 3560score.

Ειναι φυσιολογικο ή μηπως θα επρεπε να βγαζω παραπανω?

Το συστημα μου αποτελειται επισης απο

AsusP4c800e deluxe

p42.6c

1GB OCZ pc3200 cl2.5

480w Thermaltake

με ότι έχω στην υπογραφή μου βγάζω περίπου 4500...είναι 16*1.6?κλοκαρισμένη ή default?παίζει κ η cpu ρόλο..ανέβασέ τη λίγο αν θες καλύτερα αποτελέσματα..

Με τι drivers? Αν δεν χρησιμοποιείς 71.χχ είναι φυσιολογικό σκορ (οι 71.χχ δίνουν +300-400 marks).

Για κλειδωμένη πάντα.

Το έτρεξα μια στα γρήγορα στα 325/700 , 71.20 , high performance και μου έβγαλε 4080.

Οπότε λίγο μου μοιάζει το δικό σου.

Με τι drivers και settings το τρέχεις;

το χρησιμοποιω με 66.93 drivers και κανω τα default settings στο 3dmark05

Αξίζει να βαλω τους 71.20 drivers,θα δω δλδ διαφορα στα latest games ή ειναι μονο για το 3dmark?

Εννοώ high performance από τους drivers , στο 3dm05 όλα τα settings σε default.

Δοκίμασε να βάλεις high performance από τους drivers , ώστε να έχεις συγκρίσιμα αποτελέσματα.

Απ'όσο έχω δει , οι 71.20 μου δίνουν πολύ (~300 marks) στο 05 + ένα ελάχιστο στο doom3 , σε όλα τα άλλα δεν βλέπω καμιά διαφορά.

Σίγουρα έχουν ξεκλειδώσει τα pipelines;

Δοκίμασε να τρέξεις το Fill Rate (Multi-Texturing) του 3DMark03.

Αν έχουν ξεκλειδώσει τα pipelines θα έχεις ~5000 MTexels/s , αν δεν έχουν ξεκλειδώσει θα έχεις κάτω από 4000 MTexels/s.

Απ'όσο ξέρω αυτό το τεστάκι δεν ενοχλείται καθόλου από το υπόλοιπο σύστημα.

Τρέξε το και μετά δες στο project details , λέει αναλυτικά τα αποτελέσματα του κάθε test , με τις κατάλληλες μονάδες.

ναι,μου βγαζει 5100 MTexels/s σε αυτο το test,αρα ειναι ξεκλειδωμενη.

Γιατι ομως να βγαζω μονο 3500στο 3dmark05

Και η δικη μου γυρω στα 3500 ειναι default(16,6) με τους 66,81. Τωρα γιατι ειμαστε τοσο πισω δεν καταλαβαινω..

Έκανα μια δοκιμούλα να το τρέξω σε διάφορα settings με τους drivers που έχω.

Το πινακάκι με τα αποτελέσματα φαίνεται παρακάτω.

Ο μόνος τρόπος που βρήκα να πέσει δραστικά το σκορ ήταν να ρίξω το agp aperture στα 32MB (Τα τεστ έγιναν με 128MB και sideband addresing enabled , fastwrites enabled).

Αυτό μου κόστισε ~600marks , αλλά δεν φαντάζομαι να είναι αυτό το πρόβλημα.

Ίσως οι drivers να χρειάζονται καθάρισμα (με κάποιο cleaner) και ξαναπέρασμα.

'Η (μια που δεν βλέπω άλλον με 4k σε default clocks) ίσως η κάρτα μου να έχει 20 pipelines :p

BTW δεν ήξερα οτι το anisotropic mip optimization κάνει ζημιά στους 71.20 , τώρα που το ξέρω τα 5200 δεν είναι μακριά...

post-159-1416071556,2163_thumb.gif

με το που εβαλα Agp Aperture size--)128 MB(το ειχα 64) επιασα τα 3800 στο high performance

Apocalypse ta optimizations που θα τα βρω να δω αν εχουμε τα ιδια?

Στις επιλογές των drivers , στο performance & quality settings , τσεκαρε το κουτάκι που λέει show advanced options.

Στη λίστα που έχει από πάνω θα εμφανιστούν τα optimizations.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.