Jump to content

Αγορά κάρτας γραφικών < 100euro

Korales

Recommended Posts

Καλημέρα, θέλω να αντικαταστήσω την υπάρχουσα κάρτα γραφικών μου (GeForce 4 MX 440) με κάποια ολίγον πιο ικανή μιας και μου πάει όλο το σύστημα πίσω. Δεν είμαι fan των παιχνιδιών αλλά όχι πως δεν παίζω και ποτέ ( ISS και ανυπομονώ για Age Of Empires 3).

Έχετε να μου προτείνετε κάποια low cost κάρτα μέχρι 100 (περίπου) euro ?

Την θέλω Agp8x ,με Tv-Out κατά προτίμηση και με ενδιαφέρει να έχει dvi (ή όπως αλλιώς λέγετε η σύνδεση για Tft οθόνες).

Θα σου πρότεινα την πιο φθηνή GeForce 6600 (απλή) αλλά ακόμα και αυτή υπερβαίνει τα €100.

Υπάρχει και η ATi Radeon X600XT αλλά με 4 pipes μην περιμένεις και πολλά. Με τα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις σαφώς καλύτερες κάρτες στα μεταχειρισμένα.

Συνεπώς, μια καλή μεταχειρισμένη από κάποιο παιδί του forum θα σε βόλευε αρκετά αφού πολλές καλές κάρτες παίζουν κάτω από το όριο των €100.

Ενδεικτικά σου αναφέρω κάρτες όπως Radeon 9700/9800 και GeForce 5900/6600.

Αυτές λογικά παίζουν κάτω από €100, είναι πολυ καλύτερες από X600XT και ανάλογα την κάρτα θα καλύπτονται ακόμα από εγγύηση.

Δεν έχεις βρει γιατί σαν κάρτα είναι πολύ καινούρια και ελάχιστοι την πουλάνε για να πάρουν κάποια πιο δυνατή. Τώρα κάποιοι ίσως το κάνουν που πέφτουν οι τμές των 6800.

Πάντως αν βρεις κάποια 5900/ΧΤ ή κάποια 9800 γύρω στα €80-90 θα είναι σαφώς καλύτερη αγορά από την 9600ΧΤ των €60.

PNY : nVidia GeForce FX 6600 - 128MB VERTO

PNY : GEFORCE NX 6600, 128MB VERTO, TVOUT, DVI

SAPPHIRE : RADEON X700, 128MB, AGP, DVI, TV-OUT

Αυτές οι τρείς είναι πάνω κάτω στα 100€ .Ποιά είναι η καλύτερη ; Sorry που σας πρήζω αλλά αν δεν ασχολείσαι με κάτι συνήθως πληρώνεις για να το μάθεις και εγώ αυτό θέλω να γλυτώσω. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.